Brave kids rule the slopes

SuperRebel Kidsgear lanceert nieuwe wintercollectie. SuperRebel snowwear.

SuperRebel Kidsgear lanceert nieuwe wintercollectie. De collectie bestaat uit een uitgebreide skikledinglijn en een sportlijn die ook casual te dragen is. SuperRebel focust zich, anders dan voorgaande jaren, vanaf nu volledig op sport/street- en skiwear. Alle items zijn 100% weatherproof, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Ook speelt tech voor het eerst de hoofdrol in de collectie. Ieder item is bijvoorbeeld voorzien van reflecterende logo’s, waterdichte stoffen, windvangers en sneeuwstoppers.

 

 

 

Street- en skicollectie

De wintercollectie is voor rebellen die grenzen opzoeken en niet bang zijn om op te vallen (letterlijk). Hierdoor zijn de kids niet alleen goed zichtbaar, maar zijn ze ook goed beschermd op de skipisten en op straat. De wintercollectie bestaat uit skipakken, skijassen, zipper pullies, thermoshirts, gevoerde vesten, bescherming en sporty items als hoodies, sweaters, short- en long sleeve shirts, lange- en korte broeken en stoere jacks. De kleding is allround, de items kunnen zowel naar school als naar de training gedragen worden. Helemaal gemaakt voor kleine duiveltjes. 

Charlotte Varossieau, brand manager, sales en design bij SuperRebel Kidsgear, licht de collectie toe: ‘We streven naar ultieme kwaliteit. Niet alleen in de vorm van design, maar ook op gebied van veiligheid en comfort. De wintercollectie is voorzien van het allerbeste materiaal, de stoffen zijn niet alleen thermo regulerend, maar ook ademend, water-, sneeuw- en winddicht. De items zijn daarnaast stuk voor stuk voorzien van technische snufjes: groot aantal binnen- en buitenzakken, geheel reflecterend of voorzien van reflecterende logo’s, een polyester sleeve, sneeuwstoppers in boven- en onderstukken en windvangende binnenjasjes. Stoer en praktisch is wat kinderen willen. Vandaar dat ik ook gekozen heb voor stukken die zowel comfortabel als opvallend genoeg zijn voor kinderen én tieners.”

Over SuperRebel Kidsgear

SuperRebel Kidsgear is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de JOLO Fashion Group in Amsterdam/Made en advertising agency SuperRebel.com. Wat begon als een testcase in 2015 voor de beide bedrijven, is uitgegroeid tot internationaal kinderkledinglabel met 75 high-end on- en offline verkooppunten. Dit jaar legt SuperRebel Kidsgear de focus volledig op sport- en streetwear; waarbij de winter- en skicollectie het meest geliefd is. Bij SuperRebel Kidsgear moet elke collectie opvallend, stoer, comfortabel en doordacht zijn. Bij SuperRebel Kidsgear wordt in elk item gezocht naar praktische oplossingen (zoals handige zakjes in broek- en shirts voor bijv. huissleutels, een zakcentje en mobiele telefoons), dat is waar kinderen behoefte aan hebben.

De nieuwe snowwear collectie is vanaf medio september verkrijgbaar bij de beter wintersport zaken en online stores. 

Meer info?

Neem contact op met Evy Heuvelhorst (PR and Social).

T. +31 6 50 86 36 23 of E. evy@superrebel.com.

www.about.superrebelkidsgear.com

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →