Video is nu al sterkste wapen tegen concurrentie

Video wordt een steeds belangrijker instrument om mensen te bereiken. Daarom investeert SuperRebel.com veel tijd en energie in dit medium

SuperRebel.com gelooft in de kracht van video

Video zal in de komende jaren een van de allerbelangrijkste middelen zijn in de strijd om de consument. Gelukkig zijn we daar bij SuperRebel.com op tijd achter gekomen en maken we heel veel video content. Voor alle verschillende media. De cijfers die bekend zijn over video zijn zeer indrukwekkend.

Wist je dat...

> ... dagelijks op Youtube voor meer dan 500 miljoen uur naar video wordt gekeken?

> ... in 2021 iedere seconde meer dan 1 miljoen minuten aan video over de wereldwijde IP netwerken gaat? 

> ... de gemiddelde internet gebruiker 88% langer op een website met video blijft? 

> ... consumenten 95% van een boodschap onthouden wanneer ze een video hebben gezien versus 10% van een geschreven tekst? 

> ... 81% van alle bedrijven gebruik maakt van video? 

> ... mensen gemiddeld 1,5 uur per dag video kijken met uitschieters naar 3 uur? 

> ... 83% van de mensen die een video leuk vindt, deze video ook graag wil delen? 

Deze cijfers zijn slechts het topje van de ijsberg. Geen enkel merk kan nog om video heen. Het is een middel dat niet meer kan ontbreken in de communicatieplan of contentstrategie. Bij SuperRebel.com zijn we gelukkig op tijd begonnen met het denken over video. We hebben in de afgelopen jaren heel veel videos bedacht en geproduceerd. Met diverse partners. Voor heel veel grote en kleine merken. Voor zowel televisie als online. Daarom weten we intussen heel goed hoe je een goede video moet maken en wat je moet doen om deze te laten scoren. Video staat pas aan het begin van een nog grotere opmars. In de komende jaren zal de kracht van video alleen nog maar toenemen. Het is belangrijk te kiezen voor een bureau met veel ervaring. SuperRebel.com is niet alleen een bureau met veel video ervaring maar bovendien een bureau dat keuzes durft te maken. Niet voor niet zijn we als bureau vooral erg geliefd bij ondernemers en ondernemende marketeers. Interesse? Maak dan een afspraak met Renate of Lodewijk. T. 076-5728888. 

Bronnen: Hubspot en Youtube. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →