Tibboel weg bij SVBmedia

Ceo en voormalig aandeelhouder Herco Tibboel vertrekt bij SVBmedia, het bureau dat vorig jaar fuseerde met .bone. Rens Plandsoen en Rob Kamsteeg vormen het nieuwe managementteam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Tibboel (foto links) heeft aangekondigd zijn carrière een andere wending te willen geven. Hij had sinds oktober 2000 de leiding over SVBmedia, de vroegere Schreiner & Van Bokkel Group.

Voor een soepele overgang blijft Tibboel tot 1 augustus actief als adviseur van het nieuwe managementteam. SVBmedia en bone hebben de krachten gebundeld in september 2013.

Tibboel: &;Met de fusie met bone hebben we een veelbelovende nieuwe mijlpaal bereikt voor de toekomstige groei van het bureau. Daarmee is voor mij het moment aangebroken om mijn aandacht te verleggen naar nieuwe uitdagingen en kansen buiten het bureau. Ik weet dat ik SVBmedia en bone in capabele handen achterlaat.&;

Rens Plandsoen, de nieuwe managing partner van SVBmedia en bone: &;In de afgelopen jaren heeft Herco SVBmedia ontwikkeld tot een succesvol bureau. Samen met mijn partner Rob Kamsteeg en de steun van onze Zwitserse aandeelhouder PubliGroupe ga ik graag de uitdaging aan om het bureau in deze volgende fase verder te ontwikkelen.”

Begin september 2013 bundelden SVBmedia en bone hun krachten. Binnenkort worden de nieuwe strategie en naam van het nieuwe ‘SVBmedia-.bone’ bekend.

Op de foto van links naar rechts Tibboel, Plandsoen en Kamsteeg.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie