Nieuwe podcast: zo maak je meer impact met online teksten

In de nieuwe podcast vertellen Martin van Kranenburg en Wim van der Mark over het schrijven van goede teksten, neuromarketing en meer!

Is design belangrijker dan tekst?

Wat is belangrijker; design of tekst? Door visueel beeld word je vaak naar een post getrokken, maar dat betekent niet automatisch dat dit belangrijker is dan tekst. In de podcast leggen Martin en Wim je hier mee over uit

Een veel gemaakte fout

In de praktijk komen Martin en Wim een veel gemaakte gedachtenfout tegen. Deze fout delen ze met je, zodat jij ervoor kunt zorgen dat je deze fout niet (meer) maakt.

Herkenning

De lezers van je teksten moet zich hier in herkennen, niet jij als schrijver. Het is belangrijk om op te schrijven wat de klant wil horen. In de podcast wordt een simpele tip gedeeld, waardoor je grote aanpassingen kunt gaan doen op je website als het gaat om herkenning in je teksten.

Een groot deel van het succes zit in de voorbereiding

Zeker 40% van het succes van een goede tekst zit in de voorbereiding, maar hoe bereid je een tekst nou goed voor? Wim en Martin vertellen je hier meer over en over welke vragen je jezelf moet stellen voordat je begint met schrijven.

Wat doen succesvolle marketeers?

In de podcast worden drie hele waardevolle tips gedeeld over wat succesvolle marketeer en bedrijven doen, waardoor hun website succesvol is en ze de hoogste conversies behalen.

Wees oprecht en transparant naar je lezers

Het inspelen op schaarste of exclusiviteit; het wordt veel gedaan, maar het blijft belangrijk om hier wel eerlijk in te zijn. Zodra een klant erachter komt dat iets helemaal niet schaars of exclusief was, dan ben je het vertrouwen kwijt.

Klik hieronder om de podcast te beluisteren:

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →