Tony’s en Ben & Jerry’s debuut EP ‘Chocolate Love A-Fair’ is nu uit

De merken zetten muziek in op weg naar 100% transparantie.

De Chocolate Love A-Fair EP bevat 3 tracks van de opkomende artiesten Tony’s en Ben & Jerry’s. Ondanks dat het pas de eerste release is van beide acts wisten zij al wel een featuring te scoren met Faberyayo (Pepijn Lanen). 

Tony’s bezingt in zijn serenade  ‘Chocolate Love (Open Chain)’ zijn liefde voor zowel Ben als Jerry en hoopt hiermee een eerste stap naar een liefdevolle relatie te zetten in Tony’s Open Chain.

 ‘Jij Laat Mij Smelten’ van Ben & Jerry’s is het antwoord in de vorm van een akoestisch liefdesliedje op Tony zijn track waarin zij hun hart openstellen en de liefde beantwoorden, door zich aan te sluiten bij Tony’s missie.

Om de Chocolate Love A-Fair compleet te maken lanceren Tony’s en Ben & Jerry’s een love song, samen met Faberyayo (Pepijn Lanen). In dit liefdesduet maken ze hun liefde “100% openbaar”, omdat ze houden van elkaar en omdat de samenwerking staat voor 100% transparantie over hun eerlijke en duurzame manier van werken. Het is daarnaast een uitnodiging aan iedereen om mee te doen met deze Chocolate Love A-Fair. Want “als iedereen meedoet, zijn we klaar”.

De EP is nu te beluisteren via Spotify en is het resultaat van de samenwerking tussen Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s met als missie om een einde te maken aan moderne slavernij en illegale kinderarbeid in de cacao-industrie in Ghana en Côte d’Ivoire.

 

Klant: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s
Bureau: Fitzroy

 

over ons

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →