Special delivery voor Burger King; online bezorgplatform

Burger King slaat een nieuwe, online weg in. ‘Vers van de grill, zó bij je thuis!’ 🔥

Zin in een Long Chicken menu of Cheesy Bacon Fries, maar geen zin om de deur uit te gaan? Bijna het hele Burger King-menu staat nu binnen een paar klikken voor je neus. EnoRm.com ontwikkelde een Burger King delivery website om groei te realiseren voor Burger King Nederland.

‘Hier is iedere burger king’

In de meeste landen hoefde je voor een flame-grilled WHOPPER® allang niet meer naar een Burger King-filiaal. Ook in Nederland hoef je er niet meer op uit, dankzij de nieuwe delivery website van Burger King. ‘Vers van de grill, zó bij je thuis!’ 
 

burger-king-delivery-website
burger-king-delivery-website

Met de uitbreiding van de delivery website, focust Burger King zich meer op online groei. Voor de ontwikkeling van deze website is er een koppeling gemaakt met Deliveroo en Thuisbezorgd. Op dit moment wordt het aanbod van Burger King slechts op een aantal plekken in Nederland bezorgt. Wel streeft de fastfoodketen ernaar om dit verder uit te breiden en het bezorgen door heel Nederland mogelijk te maken. Dankzij de delivery website heeft Burger King Nederland een flinke stap richting online gemaakt. Dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Grootse plannen

Master franchisenemer van Burger King Nederland, Laurens Meyer gaf al eerder aan grootse plannen te hebben met Burger King NL. Bijvoorbeeld het openen van tien nieuwe vestigingen per jaar. 

Burger King is als zeer bekend en sterk merk tot nu toe ondervertegenwoordigd geweest in Nederland. Wij gaan in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers vaart maken met een snelle expansie en landelijke dekking om daarmee te voldoen aan een groeiende behoefte van de consument.
Laurens Meyer

Burger King Nederland is onderdeel van het bekende horecabedrijf Meyer Beheer B.V. Zij werkten vaker samen met EnoRm.com aan de online zichtbaarheid van verschillende websites en platformen, zoals Moeke en Baas in de horeca. EnoRm.com werkt nauw samen met SuperRebel Creative Agency, die thematische campagnes ontwikkelt voor Burger King en Meyer Beheer B.V. Dankzij de nieuwe delivery website is nu ook Burger King Nederland klaar voor de toekomst. 
 

Bron: missethoreca.nl 

Credits

Bureau: EnoRm. & SuperRebel Creative Agency
Opdrachtgever: Burger King Nederland

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →