Download gratis de Customer Experience toolkit

Hierin zit een handige spreadsheet, powerpoint templates en een customer experience checklist die je goed in de praktijk kunt gebruiken.

Customer experience toolkit

Veel organisaties en professionals zijn druk bezig met customer experience. Veel tijd gaat verloren met opstellen van personas en customer journeys. Om je tijd te besparen en om op een professionele manier met CX aan de slag te gaan, hebben we een handige toolkit samengesteld.

Wat vind je in deze toolkit:

  • Checklist customer experience plan
  • Customer journey mapping tool
  • Customer & buyer personas - powerpoint templates
  • Whitepaper: De businesscase van customer experience

Download de customer experience toolkit en ga aan de slag met het in kaart brengen van customer experience bij jouw organisatie! Download de toolkit »

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.