Datadriven leads genereren in B2B

Hoe wordt je succesvol met leads genereren op een datagedreven manier? Ontdek het tijdens de clinic van 24 maart.

Elk bedrijf wil leads genereren, oftewel klanten scoren. Hoe doe je dit en hoe wordt je succesvol met leads genereren op een datagedreven manier? in deze clinic laat Danielle Pels op een praktische manier de wereld van datagedreven B2B leadgeneratie én wordt je geïnspireerd om zelf hiermee aan de slag te gaan.

Datum: 24 maart 2021
Tijd: 09:30 tot 11:00 uur
Locatie: Live-stream 

Wat kun je verwachten?

Danielle vertelt over de werkwijze waarop zij op een datadriven manier leads genereert door vooral online, maar soms ook offline marketing. Ze gaat in op handige tools en laat haar doelen zien die helpen zo optimaal mogelijk te presteren. Kortom, een praktische clinic over de wereld van datadriven B2B leadgeneratie.

Voor wie?

Deze clinic is interessant voor iedereen die met leadgeneratie bezig is in zijn dagelijkse werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing managers en marketeers die graag kennis willen opdoen over dit onderwerp en geïnspireerd willen worden.

Over de spreekster

Danielle Pels heeft een bewezen track record in (online) marketing waarmee ze top line groei en branding van bedrijven, producten en services bereikt. Ze is een resultaatgerichte marketing manager bij Inergy, waar zij samen met haar team verantwoordelijk is voor de B2B leadgeneratie in de zeer competitieve ICT branche. En toevallig ook alumnus van Beeckestijn!

Gratis aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →