Koop nu je ticket voor MIE'23!

Op 9 en 10 mei vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 21ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van Nederland.

De kaartverkoop voor MIE'23 is gestart!

Op 9 en 10 mei vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 21ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van Nederland. Onder de noemer ‘It’s all about Data & Insights’ presenteren wij de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Tijdens deze editie kun je genieten van meer dan 70 kwalitatieve lezingen, Silent Seminars, Round Tables en Masterclasses. Over uiteenlopende en actuele onderwerpen, onderverdeeld in de thema's Insights, Data Science en Data Analytics. Het belooft wederom een bijzondere editie te worden!

Op mie.nl vind je alles over het programma en de sprekers. En er komt nog een aantal nieuwe toplezingen bij! De volgende lezingen wil je zeker niet missen:

How Formula E is using data and insight to drive the business forward

Our Keynote Matt Roberts (Formula E) will tell you all about how Formula E has gone from a business which previously had no insight to one where insight and data is driving all decisions. Discover how the sport revamped reporting and its data/research infrastructure to drive fandom and grow commercial revenue.

Boosten van de Oranjebeleving

Samen met Danique Veeneman (Altuïtion) neemt Rosemarijn Groenink (KNVB) je mee in het verhaal achter de Oranje-fan en de Oranje Leeuwinnen-fan. Hoe zorgen inzichten uit het Belevingsonderzoek ervoor dat KNVB direct in kan spelen op de beleving van de fan in de Customer Journey.

De toekomst van data en insights

Hoe beïnvloeden ontwikkelingen als AI, ChatGPT, de Metaverse, of Synthetische Data de functie van data en insights professional? En hoe kunnen we er voor zorgen dat ons werk hierdoor (nog) leuker wordt? Reineke Reitsma (Ipsos) vertelt je er alles over!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via mie.nl en onze socials

#MIE23 | It’s all about data & insights!

LinkedIn https://www.linkedin.com/groups/3284196/

Instagram https://www.instagram.com/moa_mie/

Twitter https://twitter.com/MIE_NL

MIE’23 wordt georganiseerd door het Data & Insights Network, hét Nederlandse netwerk en kenniscentrum voor Data, Analytics en Insights. Weet meer en weet het eerder

Volg het Data & Insights Network op de socials en meld je aan:

Website: www.datainsightsnetwork.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/data-insights-network

LinkedIn Academy (trainingen): https://www.linkedin.com/company/data-insights-academy

Instagram: https://www.instagram.com/data_insights_network/

Twitter: @DataInsightsNe1

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →