Podcast: Data& Shopper Marketing

Te gast in de derde podcast van Data& is Constant Berkhout. Oprichter en Managing Director bij Fusion Strategy & Retail.

Data& Shopper Marketing

Zijn marketeers en category managers die zonder data werken net zo succesvol en blij als degenen die met data werken? Is een intensieve data toepassing een randvoorwaarde voor succes binnen FMCG en retail?

In de derde aflevering van Data& bespreekt Constant Berkhout over shopper marketing en zoomen we specifiek in op de FMCG en Retail branche - dan hebben we het dus over alles wat in een schap staat of dagelijkse shoppers betreft.

Constant heeft in de afgelopen jaren drie boeken en 100 artikelen over dit onderwerp geschreven. Met zijn ervaring aan zowel FMCG- als retailzijde kan hij als geen ander antwoord geven op bovenstaande vragen. Hij neemt ons mee in concrete voorbeelden uit zijn tijd bij Pepsico en Ahold Delhaize; voorbeelden waar data de sleutel voor succes waren en voorbeelden waar data geen rol had in het nemen van een belangrijke beslissing. Wanneer is data key voor succes? Je hoort het allemaal in de nieuwe aflevering van Data&! 

Luister de podcast hier en kijk voor meer inspiratie op Grow.nl 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →