Hoe val je op in de event branche?

SuperRebel.com ontwikkelt nieuwe identiteit voor Moed Events

Moed Events x SuperRebel.com
SuperRebel.com

Wow. That's Me.

SuperRebel.com werkt op het gebied van events al een tijdje samen met Moed Events van Maxime Dasselaar. Het bedrijf is heel erg succesvol en was in alle haast vergeten nog eens te kijken naar haar eigen identiteit. Wij konden het niet laten om dit eens ter discussie te stellen.

SuperRebel.com ontwikkelt nieuwe merken, maar verfrist ook vaak bestaande merken. Aangezien Moed Events een zeer verfrissende speler is in een traditionele markt vonden wij dat het merk dit ook zou moeten uitstralen. Zowel de collega's als de klanten moeten het merk letterlijk dragen en uitdragen. Met trots.

Je merk moet het wow-effect hebben. Toen wij aan de slag gingen hebben wij eerst goed gekeken naar de markt. Conclusie: alles is hetzelfde. Daarna hebben we bedacht dat het merk eigenlijk ook direct de campagne zou moeten zijn. Dat hebben we bereikt door in het beeldmerk de afkorting van de eerste letters van Moed Events te gebruiken. Hiermee zijn we gaan spelen en toen ontstond een bijzondere identiteit voor Moed Events die wordt door vertaald in alle communicatiemiddelen. Van visitekaartjes tot kleding en van website tot vlaggen. Overal zie je grappige en gedurfde teksten terug rondom de nieuwe identiteit. Wij zijn heel erg trots op het resultaat. De nieuwe identiteit van Moed Events is fris, modern, herkenbaar en onderscheidend. Last but not least straalt het merk vertrouwen uit. Het is een merk geworden met mileage. Een merk dat inspireert. En dat was precies wat we wilden bereiken. Als je het merk of een van de uitingen ziet, dan krijg je direct een glimlach op je gezicht. Wij zijn heel erg trots op de nieuwe identiteit van Moed Events en hopen dat deze gaat helpen om nog sneller te groeien en een van de coolste merken in de branche te worden. Ben je op zoek naar een onvergetelijk event? Neem dan zeker eens contact op met Moed Events. In hun vakgebied zijn ze minstens net zo creatief als SuperRebel. Laat je verrassen.

Party with ME.
Maxime Dasselaar SuperRebel.com

ABOUT ME:

Moed Events (ME.) is een Nederlandse evenementen organisator. Moed Events (ME.) heeft zeer veel ervaring in het organiseren en plannen van evenementen. De creativiteit van ME heeft ervoor gezorgd dat ze intussen worden gevraagd door vele  opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en werd in 2015 opgericht door Maxime Dasselaar. Ze hebben een lokale focus, maar zeker ook internationale ambities.

Onze mensen worden dagelijks aangemoedigd om beter, creatiever en vernieuwender te zijn. De meeste evenementen die georganiseerd worden vinden plaats in Nederland, maar ME is ook actief in Italië en heeft de ambitie de wereld verder te veroveren. Met het ervaren team specialiseren ze zich in de ontwikkeling van corporate events, social events en wedding events. Moed Events heeft inmiddels heel wat prestigieuze en onvergetelijke evenementen mogen organiseren. Maxime Dasselaar, oprichter van Moed Events; ‘U kunt ons inschakelen voor alles wat u wenst. Van het bedenken van ideeën tot productie en logistiek. We werken alleen samen met de allerbeste partners. Deze worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Ook u willen we zeer graag ondersteunen bij het bedenken en organiseren van het evenement van uw dromen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@moedevents.nl.’

 

Meer weten over SuperRebel.com? Maak dan een afspraak met Bonnie van Doorn of Mireille Joosse. T. +31-(0)76-5728888. E. hello@superrebel.com

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →