Nieuwe opleiding Online Corporate Communicatie

Beeckestijn Business School start vanaf september 2014 met de nieuwe opleiding Online Corporate Communicatie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om communicatieprofessionals in kort tijdsbestek (6 colleges) up-to-date te brengen met de laatste kennis, trends en ontwikkelingen in het online communicatie vakgebied.

De opleiding Online Corporate Communicatie leert studenten (meer) te denken in &;online&; en succesvolle online communicatie-activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. Studenten ontwikkelen een online (corporate) communicatievisie te ontwikkelen voor hun organisatie. De focus binnen de opleiding ligt op corporate communicatie en deelnemers worden opgeleid tot online (corporate) communicatiespecialist met als belangrijkste aandachtsgebieden strategie, planontwikkeling, online merkstrategie, content strategie, social media, online reputatiemanagement en social pr. De opleiding kent een prima mix van theorie, strategie en praktijk. Opgedane kennis kan direct worden toegepast in de praktijk.

De opleiding is met name bedoeld voor (corporate) communicatieprofessionals, zoals communicatiemedewerkers/managers, online managers, social media managers, PR managers en communicatie adviseurs die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online communicatie. 

De opleiding start in september 2014, wordt gegeven als avond- en dagopleiding en is te volgen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Soesterberg (dag-opleiding).

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →