Back to reality: Virtual Reality is verder dan de Metaverse

De metaverse is nog een sprookje en Virtual Reality (VR) is verder dan je denkt. Maar hoe kun je VR toepassen? Leer het tijdens deze clinic!

Virtual reality
123rf

Weet jij hoe je Virtual Reality (VR) kan toepassen? Als je informatie over VR online opzoekt is er helaas weinig informatie over te vinden. Zoek je op #metaverse, dan wordt je overspoelt met artikelen, apps en betaalde platformen. Aangezien de toepassingen van VR een stuk dichterbij is dan de Metaverse zorgt dit voor een tegenstrijdig beeld. Voor veel bedrijven is nu het moment om te kijken naar Extended Reality (XR) oplossingen. Tijdens deze clinic van Beeckestijn Business School op 2 november legt Michael Dongor alles uit.

Datum: 2 november
Tijd: 09:30 tot 11:30 uur
Locatie: Leusden
Kosten: Gratis

Dit komt aan bod

In deze clinic zal Michael Dongor, mede eigenaar bij VR Nederland, je vertellen over succesverhalen zoals die van Volkswagen en de Efteling. Hij zal het hebben over gefaalde initiatieven zoals die van Walibi. Verder leer je hoe het opschalen van een afdeling in zijn werk gaat en hoeveel het bespaart door het gebruik van VR. 

Michael gaat graag inhoudelijk op jullie vragen in, heb je al een vraag? Laat het Michael weten via dit formulier: https://forms.gle/2L3d5ugkENa8oi397!

Over de spreker

Michael Dongor is één van de breinen achter VR Nederland. Met zijn achtergrond in communicatie en multimedia design en ervaring als learning en development expert heeft hij een bijzonder mensgerichte visie op het gebruik van technologie en media. "Krimpen, groeien, door muren of vloeren heen kijken, staal buigen met je blote handen? alles is mogelijk in VR. De vraag is daarom ook niet wat kunnen we met VR, maar wat willen we en waarom!? En minstens even boeiend: wat willen we vooral niet?"

Gratis aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →