Digital marketing Trends & Winners 2024

Krijg inzicht in de digitale marketingtrends van 2024, en ontdek wie de Digital Marketing Professional van 2023 wordt.

Digital marketing trends 2024

Het jaar 2024 brengt een scala aan ontwikkelingen met zich mee: een nieuwe regering, verkiezingen in Amerika, de lancering van de langverwachte, prijzige XR-bril door Apple, en een nieuw technologisch tijdperk met AI. In ons dagelijks werk zal het gebruik van AI gemeengoed worden, met een overvloed aan AI-toepassingen en bedrijven. Deze toename in AI-tools zal echter ook leiden tot een overvloed aan lage kwaliteit content en advertenties. Te midden van dit AI-geweld is het van essentieel belang om de kern van digitale marketing niet uit het oog te verliezen: naadloze trajecten met emotionele impact. Tegelijkertijd moeten we streven naar een nieuwe balans tussen winst en planeet, waarbij een netto positief verdienmodel de norm wordt.

Stap in de wereld van de digitale marketingtrends van 2024 tijdens het event van Beeckestijn Business School op 17 januari, geleid door Bart Meerdink. Deze trends zijn het resultaat van een grondige analyse van meer dan 100 digitale strategieën, aangevuld met internationaal onderzoek en interviews met experts uit de markt, waaronder deskundigen van Thuiswinkel en Grow Up Digital. Bart zal ook de mogelijke implicaties van deze trends voor jouw organisatie of opdrachtgever(s) belichten.

Digital marketing professional 2024

Ontdek wie de eer krijgt om zichzelf Digital Marketing Professional 2023 te noemen tijdens het evenement, waar de jury de winnaar kiest op basis van een up-to-date, concreet en praktisch plan. Deze prijs, geïnitieerd door Beeckestijn Business School, heeft als doel het vakgebied van digitale marketing verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De ingediende plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit, en de genomineerden worden binnenkort onthuld.

Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor dit event van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:30 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan het event ontvang je een mail met meer informatie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →