Is de kerstborrel saai dit jaar? Niet als het aan Capital C ligt

[VIDEO] Not a normal Christmas Party: een kant-en-klaar online kerstfeest, voor elk bedrijf op maat gemaakt.

Omdat de jaarlijkse bedrijfsfeesten dit jaar ook met Kerstmis geen doorgang kunnen vinden, heeft Capital C - het Amsterdamse centrum voor de creatieve industrie - een nieuw concept bedacht: Not a normal Christmas Party: een kant-en-klaar online kerstfeest waarmee je niet alleen collega’s een mooie avond bezorgt, maar ook de culturele sector steunt.

Advertentie

Juist in een jaar wat zo veelbewogen is, is er behoefte aan een moment samen. Dat dit niet fysiek kan, maakt het niet makkelijk. En niemand zit te wachten op een zoveelste Zoom-borrel. Capital C - de oude diamantbeurs - komt daarom met een 'knallend' online feest met een cabaretier die een oudejaarsconference samenstelt - samen met de ceo, de postkamer, marketing, IT en sales. Ondersteund door een top DJ die een vette (kerst)mix draait op het DNA van het bedrijf. Er wordt gezorgd voor een cocktailset, borrelplank of als je het simpeler wilt, een fles wijn die door de brievenbus past.

Meeprofiteren

'Als centrum voor de creatieve industrie waar kunst zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van het pand en als plek waar veel evenementen plaatsvonden, zien wij van dichtbij hoe zwaar de culturele sector en eventbranche het hebben', laat Capital C-directeur Thomas Zwart weten. 'De gedachte was: áls we iets verzinnen, moeten zij hiervan meeprofiteren. Daarom betrokken we DJ’s en cabaretiers bij ons idee, en zij waren direct enthousiast om dit samen met ons op te zetten.’

High Light

Het online kerstfeest wordt opgenomen in de High Light, de enorme glazen koepel op het dak van het gebouw aan het Amsterdamse Weesperplein. Er wordt samen met het bedrijf een uitgebreid programma opgezet. Het ene team wil collega’s door de mangel halen en het andere bedrijf wil graag een ‘oudejaarsconference’ waarin het jaar op een hilarische en persoonlijke manier wordt afgesloten. Met allerlei interactieve tools wordt ervoor gezorgd dat iedereen actief deelneemt aan het evenement.

De Not a normal Christmas Party is te boeken via www.capitalc.amsterdam of events@capitalc.amsterdam

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie