Heb jij al een digitale roadmap?

We zitten midden in de digitale revolutie. Maar hoe digitaliseer je jouw bedrijfsmodel, product / dienst, proces en manier van werken?

College bij Beeckestijn

Digitale ontwikkelingen en ‘connectivity’ hebben vergaande impact op bedrijfsmodellen, processen, producten en manier van samenwerken.

Sommige bedrijven gaan voor een volledige transformatie, anderen starten met het digitaliseren van 1 enkel proces of business line. Het ontbreekt echter vaak aan een eenduidige visie of roadmap. Initiatieven worden vaak als silo neergezet en missen de vertaling naar de klant of het gedrag van medewerkers. 

Post-master Digitale Transformatie & Organisatie

Op 12 mei 2020 start de nieuwe post-master opleiding Digitale Transformatie & Organisatie. Na 12 dagdelen en binnen 4 maanden zijn professionals volledig up-to-date binnen alle facetten van Digitale Transformatie. De opleiding bestaat uit colleges verzorgd door echte toppers uit het vakgebied, een casedag en het maken van een eigen digitale roadmap. Deelnemers krijgen de laatste inzichten, concepten en cases  aangeboden en kunnen deze direct in de praktijk toepassen. De opleiding wordt gegeven in Leusden, Utrecht en Amsterdam.

Vanwege het coronavirus vinden voorlopig alle lopende én geplande opleidingen & trainingen bij Beeckestijn niet op locatie plaats, maar online. Ook als je thuis moet blijven kun je de tijd goed gebruiken om je kennis te vergroten

Transformeren vanuit de business of vanuit IT?

Het helpt om te beseffen dat de bedrijfsstrategie en de IT strategie één zijn. Beide beantwoorden uiteindelijk dezelfde vraag; wat lossen wij op voor wie en op welke manier? Organisaties die succesvol transformeren voldoen aan de volgende 3 randvoorwaarden;

- Denken vanuit waardeproposities voor de klant / patiënt / burger
- Omarmen van een digitale cultuur en infrastructuur
- Ruimte creëren om te experimenteren

Transformatie gaat dus veel verder dan het gebruik maken van (nieuwe) technologie. Het is een samenspel van cultuur, klantinzicht, durven, samenwerken én techniek.

Docenten

We mogen echt trots zijn op de 14 experts die onze kandidaten vanuit hun eigen passie en ervaring gaan helpen. Dit zijn onder andere: Arko van Brakel, Ewout Karel, Kees Groenewoud , Alex Dowdalls, Sam Warnaars, Martijn Lofvers, Antal de Waij, Martin van Kranenburg, Tom de Ruijck, Anders Jansen, Sander van der Blonk, Derk Yntema, Jeroen van Dam, Anton Dijkhuis, Sabine Croes, Gonny Vink, Jeroen van der Borght, en Tim Cobben.

Voor wie is deze opleiding ontwikkeld?

De opleiding is ontwikkeld voor managers/directeuren, professionals, projectleiders, product owners en marketeers die verbreding zoeken. De opleiding richt zich op zowel b2c, b2b als de publieke sector en is bijzonder geschikt om samen met collega's te volgen zodat er echt iets in beweging kan worden gezet in de organisatie.

Meer informatie

Lees meer informatie over deze opleiding op onze website.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.