Ontdek de kracht van online video

Ontdek de wereld van online video-evolutie tijdens deze nieuwe podcastaflevering van Studio Beeckestijn met deskundig advies van Anne Marie!

podcast-online-video-maken

Betreed de wereld van de online video-revolutie met Studio Beeckestijn! Deze podcast aflevering verwelkomt Anne Marie Hazenberg, een doorgewinterde video-expert met tientallen jaren ervaring. Ontdek samen met haar de evolutie van online video, van de opkomst van verticale video's tot de invloed van kunstmatige intelligentie. Anne Marie onthult waardevolle tips voor het creëren van boeiende, dynamische en succesvolle online video's. Luister de podcast >

Ontdek de geschiedenis van mobiele video

Laat Anne Marie je meenemen op een fascinerende reis door de tijd, beginnend in 1986, het jaar waarin ze voor het eerst in contact kwam met de wereld van video en beeld. Luister naar haar verhaal over de doorbraak van breedbandinternet in 2006 en de baanbrekende introductie van de eerste iPhone in 2007, die het begin markeerde van talloze innovaties in de online videowereld. Anne Marie deelt haar persoonlijke ervaringen met de evolutie van mobiele telefoons en hoe deze onze videocreaties hebben gevormd.

De verschuiving van breed naar hoog

Laten we dieper ingaan op de overgang van horizontale naar verticale video's. Wat heeft deze opmerkelijke verandering veroorzaakt en waarom is verticale video nu de standaard voor sociale media? Anne Marie onthult hoe ons reptielenbrein een rol speelt in deze evolutie en legt uit waarom verticale video's perfect zijn voor korte, pakkende content, terwijl horizontale video's beter passen bij uitgebreide instructievideo's. Luister de podcast >

Algoritmes ontcijferd: Impact op ons schermgedrag

Onze schermtijd blijft toenemen, vooral door sociale media. Algoritmen evolueren in hoog tempo en zorgen ervoor dat we voortdurend nieuwe prikkels ervaren. Ontdek in deze podcast hoe het algoritme van TikTok zich onderscheidt van dat van Instagram en hoe het ons blijft verbazen. Anne Marie deelt strategieën om controle te houden over het algoritme en zo een betere ervaring te creëren op sociale mediaplatforms.

De kracht van 6 seconden: Snelle content strategie

In de wereld van online video's is onze concentratieboog kort. Anne Marie introduceert de 6-secondenregel en benadrukt waarom het essentieel is om elke 6 seconden iets fascinerends in je video te bieden. Ontdek hoe platforms zoals Vine hebben bijgedragen aan deze benadering en begrijp waarom korte video's nu de standaard zijn geworden.

Videoproductie: Luxe of smartphone?

Staan we voor de keuze tussen dure, uitgebreide videoproducties of is het tegenwoordig prima om snel en eenvoudig met een smartphone te filmen? De juiste keuze hangt af van je doelen en de doelgroep die je wilt bereiken. Anne Marie deelt waardevolle inzichten over het creëren van promo-video's voor diverse doeleinden en benadrukt de cruciale elementen zoals licht, geluid, stabiliteit en emotie in videomateriaal.

Editing magic: Aanbevolen videobewerkingstools

Anne Marie deelt haar aanbevelingen voor diverse videobewerkingstools, waaronder populaire apps voor zowel iOS als Android. Ontdek waarom de juiste keuze van platform cruciaal is voor een optimale zichtbaarheid op sociale media en leer hoe je ondertiteling kunt toevoegen aan je video's tijdens de podcast.

Kunstmatige intelligentie en de evolutie van videocontent

Anne Marie deelt haar inzichten over de opmars van kunstmatige intelligentie (AI) in de videowereld en de potentiële invloed op menselijke content. Ze deelt haar inzichten over wanneer AI passend is en waar authenticiteit van essentieel belang blijft. Ontdek haar opwindende AI-experiment, waarmee video's realistisch vertaald kunnen worden zonder de menselijke touch te verliezen.

Online video is geëvolueerd en blijft dat doen. Deze podcast van Studio Beeckestijn met Anne Marie biedt de nodige kennis om jouw eigen online videoproductie naar een hoger niveau te tillen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →