Podcast: zo bouw je een goede chatbot

Luister de nieuwste podcast van Studio Beeckestijn over conversational en ontdek hoe je een goede chatbot bouwt.

In deze podcast van Studio Beeckestijn gaat Bart Meerdink in gesprek met Badal Marhé over conversational. Badal Marhé volgde het Talentship bij Beeckestijn Business School en is inmiddels conversational specialist bij Interpolis. De aflevering begint zoals altijd met de vraag: wat vind je de meest spannende digitale marketing trend van dit moment?

Chatbots

Tijdens deze podcast gaat het voornamelijk over chatbots. Hoe begin je een chatbot en wat ga je ermee doen? Badal vertelt hoe hij zich heeft verdiept in het ontwikkelen van een goed werkende chatbot. Verschillende chatbot technieken komen aan bod en Badal deelt de technieken die hij gebruikt en waarom. En hoe zorg je ervoor dat de live-chat goed werkt, ook buiten kantoortijden? Badal legt uit hoe Interpolis ermee omgaat.

Voice

Wat is het doel van voice? Wat kan dit voor waarde toevoegen in de klantreis? Badal als tip om mee te luisteren met klantgesprekken. Waarom? Dat hoor je in deze podcast. 

Blijven doen

Ten slotte geeft Badal aan hoe je de controle kunt houden over je eigen teksten. Kijk wat de beste tool voor jou en jouw organisatie is, hoe kan je met data kan omgaan en kijk ook naar de omvang van je organisatie. En blijf vooral doen!

Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast!

Beluister de allernieuwste podcast via Spotify >>

Of luister een van de andere podcasts van Studio Beeckestijn 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →