Politieke monitoring met hulp van experts en IT

Als u niet weet wat er speelt in Den Haag, kunt u verrast worden door de actualiteit. Met een slimme politieke monitor weet u wat eraan komt

Nieuwe regels, Kamervragen of wetten lijken uit het niets te ontstaan. Hoe temt u de politieke en maatschappelijke werkelijkheid? Hoe blijft u op een overzichtelijke manier op de hoogte van relevante informatie? Snel inzicht hebben in wat er speelt in de buitenwereld is van strategisch belang. Elke organisatie, klein of groot, heeft dat nodig.

Ontzorging, dat is de belofte

Wepublic, een kantoor gespecialiseerd in reputatie, communicatie en public affairs, heeft daar een slimme oplossing voor bedacht: de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM). De SIM is een handige combinatie van de kennis van de politieke experts van Wepublic, gecombineerd met slimme algoritmes die politieke updates verzamelen.

Op basis van uw voorkeuren filtert Wepublic het politieke nieuws. De experts van Wepublic geven een persoonlijke duiding bij elk bericht, zodat u weet waar het bericht over gaat, en in welke stap van het (wetgevings)proces het bericht zich bevindt. Via de monitor van Wepublic heeft u toegang tot meer dan 750 lokale, nationale én Europese politieke bronnen: zoveel bronnen kan niemand zelf in de gaten houden.

De SIM is een vangnet voor informatievoorziening en attendering op zaken waar we echt iets mee moeten.
Janna Groot, senior adviseur Bestuur en Public Affairs van de Provincie Utrecht

Hoe werkt de politieke monitor?

De berichten van de SIM ontvangt u in uw mailbox of bekijkt u 24/7 in het online dashboard. U kunt zelf kiezen van welke issues en stakeholders u direct op de hoogte wilt zijn. Andere issues kunt u handig laten groeperen in een dag- of weekoverzicht. In het dashboard vindt u ook een politieke agenda, waarin de belangrijkste Haagse gebeurtenissen, vergaderingen en debat zijn opgenomen.

Of alleen uw afdeling samenvattingen wilt ontvangen, 100 collega’s of uw hele organisatie: de prijs blijft gelijk. Elke gebruiker kan zijn voorkeuren precies zo instellen als zij willen. Daardoor heeft elke gebruiker een gepersonaliseerde ervaring, en blijft de prijs voor u gelijk.

Bij sommige onderwerpen is het van belang om snel te schakelen, daarom staan de politiek adviseurs en IT-specialisten van Wepublic voor u klaar. Maatwerk is bij de SIM altijd mogeli

De digitale oplossingen van Wepublic

Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Maaike Hellingman-van Hooidonk, partner bij Wepublic: “Oplossingen die ontzorgen, en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben, en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.”

Vrijblijvend op proef

Iedereen, klein of groot, krijgt de SIM eerst vrijblijvend op proef. Zo kunt u zelf ervaren wat de waarde is van informatie. Wilt u zo’n proef? Neem dan contact op met Wepublic. Dat kan via gijs.petter@wepublic.nl of via 06 30 41 32 62.

Plaats als eerste een reactie