Socialite begint team voor blogger-relaties

Het Amsterdamse online pr-bureau Socialite breidt uit met een nieuw team van experts, allemaal gespecialiseerd in blogger-relaties.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Socialite, onderdeel van Creative Venue PR,  ziet een groeiende behoefte onder merken en organisaties om invulling te geven aan hun eigen relaties met bloggers.  ‘We merken dat veel van hen alleen niet goed weten hoe ze met relevante bloggers in gesprek moeten komen’, aldus Marianne Aalders  van Socialite Online PR. ‘En hoe ze hun huidige PR activiteiten op deze nieuwe doelgroep moeten inrichten. Wij helpen hen om die drempel over te stappen.’

Snelstgroeiende mediagroep

Momenteel zijn alleen al in Nederland tienduizenden bloggers actief, die een steeds invloedrijkere stem innemen in het Nederlandse medialandschap. Het team dat onder de naam Blog PR werkt, adviseert bedrijven en merken (zowel B2B als B2C) over de invulling van hun bloggers-strategie. Van een inventarisatie van de meest relevante blogs tot aan het organiseren van blogger-evenementen en workshops. Ook gaat het bloggers helpen met merken in contact te komen.

Het Blog PR-team van Socialite is inmiddels actief voor verschillende klanten van zowel Socialite als Creative Venue PR.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie