Room to Talk: Met Patritia Pahladsingh van TBWA\NEBOKO

De podcast om te praten over onbesproken onderwerpen

Patritia Pahladsingh van TBWA bij Room to Talk

New Amsterdam Film Company is in 2019 begonnen met de podcast Room to Talk op het Dutch Creativity festival en tijdens Adnight. Een platform dat zich sinds juni dit jaar leent om te praten over Black Lives Matter. De podcast is bedoeld om, zoals op de website beschreven, “de kloof tussen cultuur, maatschappelijke relevantie en communicatie te overbruggen.” In de achtste editie van deze podcast is Patritia Pahladsingh, Managing Director van TBWA\NEBOKO te gast. Net als bij alle andere podcasts wordt het interview geleid door Jelani Isaacs, eigenaar/CEO van New Amsterdam. Fabian Sapthu is tafelheer, evenals werkzaam bij New Amsterdam.

Het gesprek gaat onder meer over de toekomst van het reclamevak. Maar ook over de opdrachten, hoe die worden verwerkt en de noodzaak om te blijven praten. Persoonlijke ervaringen komen aan bod en aannames worden besproken. Onder de podcast staat beschreven: “Het gesprek geeft weer waar we staan, hoe onze werkvloeren eruit zouden moeten zien en wat we nog kunnen doen om het gesprek over racisme in dienst te stellen van onze volgende fase in communicatie en marketing.”

Beluister het nu via deze link: https://bit.ly/332EFyg.

 

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.