TBWA\NEBOKO ondertekent Charter Diversiteit

Het bedrijf richt zich op meer etnisch-culturele, LHBTI+ en genderdiversiteit zowel binnen het management als de rest van de werkvloer.

Patritia Pahladsingh (TBWA\NEBOKO) ondertekent het Charter Diversiteit.

"We zetten graag dat extra stapje. Daarom tekenen we vol overtuiging het Charter Diversiteit."

Creative Agency TBWA\NEBOKO ondertekende op 27 januari 2021 als 255ste bedrijf het Charter Diversiteit. TBWA gelooft in de kracht van verandering, niet alleen binnen het bedrijf zelf, maar ook in de rest van de reclame- en communicatiewereld en wil daar graag aan werken.

In Nederland werken er zo’n 250 personen onder het motto ‘The Disruption Company’. Het bedrijf gaat zich richten op meer etnisch-culturele, LHBTI+ en genderdiversiteit binnen het management als de rest van de werkvloer.

Patritia Pahladsingh, Managing Director: “TBWA\NEBOKO is een Creative Agency en onze content is overal in Nederland te zien. Wij vinden het belangrijk dat elke Nederlander zich herkent in ons werk. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat ons personeelsbestand net zo divers is als de maatschappij. We zijn al op de goede weg, maar het kan altijd beter. We zetten graag dat extra stapje. Daarom tekenen we vol overtuiging het Charter Diversiteit.”

TBWA\NEBOKO sloot zich 2020 aan bij het stedelijke initiatief Amsterdam – Divers & Inclusief. Onlangs deelde Patritia Pahladsingh haar kennis met bedrijven uit Amsterdam tijdens het ADI-webinar ‘De Businesscase van divers personeel voor het mkb’.

 

Meer weten? Ga naar: https://diversiteitinbedrijf.nl/

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →