Van groentje naar expert in de tech-industrie

Restart.Network leidt minderheden op tot experts binnen de tech-industrie. Tiho en Anthony startten afgelopen week bij iProspect

Anthony Wever

In juli kwam iProspect, onderdeel van Dentsu Aegis Network, in contact met Restart.Network, een non-profit organisatie die vluchtelingen, mensen met een laag inkomen en minderheden met een technische achtergrond helpt om carrière te maken in de tech industrie. Een industrie waar iedereen staat te springen om goed personeel.  

Afgelopen maand startten Anthony Wever en Tiho Balaban in het development team van iProspect. Zij zijn afgestudeerd binnen het Restart.Network. De komende 6 maanden doen ze werkervaring op en leren ze meer over back end development. iProspect doneerde 10.000 EUR aan Restart.Network voor het collegegeld van vier nieuwe studenten.

Tiho Balaban: "Wat zo goed is aan het Restart Network is dat je zo snel leert. Op maandag voel je je nog heel groen, op vrijdag heb je al het gevoel dat je een expert bent. Het is een fijne snelle manier om zo expertise op te bouwen". 

Anthony Wever: "Een opleiding volgen via Restart was één van de beste beslissingen die ik heb gemaakt. Ik ben echt dankbaar voor de kansen die me zijn gegeven en ik hoop de komende maanden bij iProspect nog meer kennis op te doen over back end development".   

Deze samenwerking is onderdeel van het Corporate Social Responsibility beleid van Dentsu Aegis Network dat strijdt voor digitale inclusiviteit.


Over Restart.Network
Restart Network is een non-profit organisatie die vluchtelingen en mensen met een laag inkomen helpt om carrière te maken in de tech industrie. Via het Restart.Network volgen ze een intensieve opleiding van 1 jaar waar ze worden klaargestoomd om als trainee aan de slag te gaan bij uiteenlopende techbedrijven. Sponsoring komt vanuit het bedrijfsleven en zorgt ervoor dat leerlingen geen collegegeld hoeven te betalen.

Lees hier meer over het Restart network


Digitaal marketing bureau iProspect is onderdeel van Dentsu Aegis Network Netherlands (DAN). DAN is één van de grootste internationale netwerken van media-, marketing- en communicatiebureaus. We helpen klanten relaties op te bouwen met de doelgroep door efficiënte inzet van data, media, creatie en technologie. Gezamenlijk werken we aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen. Dit doen we voor lokale én internationale klanten.

Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.