Mark Ritson op NIMA B2B Marketing Event

Wil jij als B2B marketeer meer impact maken? Kom dan op 29 juni naar het virtuele NIMA B2B Marketing Event. Met keynote van Mark Ritson!

Op 29 juni is Mark Ritson één van de twee keynotes tijdens het NIMA B2B Marketing Event

Mark Ritson eerste keynote NIMA B2B Marketing Event!

Het eerstvolgende B2B Marketing Event voor en door marketeers, staat weer voor de deur. Het event vindt plaats op dinsdag 29 juni a.s. met het thema IMPACT! 

Aan informatie en inspiratie is vaak geen gebrek. Er zijn genoeg blogs, boeken en vergezichten, echter de uitdaging zit ‘m in de uitwerking! Hoe maak je écht impact in of met jouw werk?

Tijdens het B2B Marketing Event presenteren ervaren B2B-marketeers hoe zij het voor elkaar krijgen om impact te maken in hun bedrijf. Met praktische tips, best practices en inspirerende cases ontvang je in één middag een grote hoeveelheid praktische verhalen uit het B2B-werkveld. 

Niemand minder dan marketing professor Mark Ritson is onze eerste keynote spreker!
Verder wordt een breed scala aan inzichten gepresenteerd aan de hand van vier subthema’s: 
•    Positionering en Klantbeleving                      
•    Klantinzicht: Data & Testing           
•    Creativiteit: Innovatie & Vernieuwing                  
•    Tooling & Automation

Dit event wordt georganiseerd door de NIMA B2B Community en is hierdoor volledig onafhankelijk. Het B2B Marketing Event is een digitaal event, geen Zoom of webinar maar een compleet online beleving.

Benieuwd naar het programma, de sprekers of andere mogelijkheden? Kijk rond op de event website en schrijf je nu in voor het evenement! 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →