Brandt & Levie komt met online worstabonnement

Worstmakers lanceren een webshop.

Ook Brandt & Levie gaat direct aan consumenten verkopen, via een nieuw gelanceerde webshop.

Mensen die zich abonneren op de nieuwe site www.brandtenlevie.nl, krijgen om de twee maanden een pakket met worsten en andere vleeswaren thuis geleverd.

Een groot deel kan ook worden ingevroren. De inhoud van het pakket wordt iedere keer aangepast, zo kunnen abonnees naast verse en droge worsten, ook bijvoorbeeld vers vlees, gedroogde en bereide vleeswaren ontvangen.

Denk aan pulled pork, gesneden achterham, maar ook aan coppa en spek.

Het vlees is afkomstig van goed gehouden Nederlandse varkens, aldus de worstenmakers.

Jiri Brandt van Brandt & Levie zegt: ‘Mensen hoeven niet iedere dag vlees te eten. Als je dat wel doet, is het de moeite waard om goed vlees in huis te hebben. Vlees waarvan je geniet, maar ook zeker weet dat het van dieren is die een goed leven hebben gehad. Van ons pakket kun je twee maanden genieten, maar je kan er niet dagelijks van eten.’

Brandt & Levie werd in 2011 door drie bevriende chefs opgericht en heeft in de afgelopen jaren de droge worst weer op de kaart gezet.  Het Amsterdams bedrijf heeft één missie: mensen inspireren beter vlees te eten van goed gehouden Nederlandse varkens.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie