Coca-Cola zet 70 droombestemmingen op het etiket

Van Barcelona tot Kaapstad en van Ibiza tot de Bahama’s.

Coca-Cola herhaalt de campagne ‘Share a Coke’. Deze zomer wordt het logo op de verpakkingen vervangen door 74 vakantiebestemmingen. Van Barcelona tot Kaapstad en van Ibiza tot de Bahama’s. Coca-Cola: ‘Of het nu gaat om een wereldstad of tropisch strand, de verpakkingen herinneren de consument er deze zomer aan dat alleen een ijskoude Coca-Cola verfrissing biedt op een warme zomerdag.’

Vanaf mei tot en met augustus maken consumenten die een Coca-Cola met het zomerthema kopen, kans op een reis naar één van deze droombestemmingen.

De zomercampagne valt onder de creatieve paraplu van de ‘Taste the Feeling’-campagne, die vorig jaar startte. Die draait in de woorden van het concern om het idee dat het drinken van Coca-Cola 'een heerlijke verwennerij is die alledaagse momenten bijzonder maakt'.

Uitpakken
De nieuwe ‘Share a Coke in...’ campagne loopt in 14 markten, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje. De actieverpakkingen zijn verkrijgbaar vanaf 1 mei tot en met 31 augustus. Coca-Cola spreekt van een ‘groots opgezette marketingcampagne’ en geeft de volgende facts & figures:

Ruim 160 miljoen actieverpakkingen
In Nederland worden ruim 160 miljoen verpakkingen voorzien van 74 verschillende vakantiebestemmingen. De namen verschijnen op de 250ml cans, de 330ml cans, de 500ml PET-flessen, de 1,5 liter PET-flessen en de 1,75 liter PET-flessen. Ook de 200ml glazen (horeca)flessen zijn onderdeel van de campagne.

40 reizen weggeven
Op elke actieverpakking zit een unieke pincode onder de dop of op het lipje. Door deze in te voeren op de campagnewebsite, maken consumenten kans op een zonvakantie naar één van de 74 mooiste plekken ter wereld die vermeld worden op de verpakkingen, zoals Hawaï en Zanzibar. In totaal worden er tijdens de zomercampagne 40 reizen weggegeven voor twee personen. Een volledige lijst van de deelnemende droombestemmingen is hier te vinden.

 

Advertentie