Uw carrière in corporate communicatie nieuw leven inblazen?

Bekijk het cursusaanbod van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), die tot de top van Europese business schools behoort.

Rotterdam School of Management, Erasmus University

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is een top 10 business school in Europa en behoort tot de 1% van business schools wereldwijd met een Triple Crown accreditatie. RSM biedt via het Corporate Communication Centre een gevarieerd aanbod van Engelstalige cursussen voor professionals, die zich willen verdiepen in corporate communicatie.

Elke cursus staat op zichzelf en presenteert een combinatie van het laatste wetenschappelijke onderzoek en praktische kennis. De academische faculteit bestaat uit een mix van professoren vanuit RSM zoals Joep Cornelissen en Pursey Heugens, en buitenlandse business schools, zoals de wereldberoemde Paul Argenti uit de VS. Gastsprekers uit het bedrijfsleven delen hun inzichten en ervaringen, en hebben een achtergrond bij internationale bedrijven zoals KLM, Unilever en Heineken. De kennis die u opdoet tijdens deze cursussen kunt u direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Ambieert u een masterdiploma?

U kunt de korte cursussen volgen als onderdeel van de Part-time Executive Master in Corporate Communication. Dit is een flexibele en geaccrediteerde masteropleiding, de eerste van zijn soort in Europa, gericht op communicatieprofessionals die hun carrière en CV naar een hoger niveau willen tillen. Honderden communicatieprofessionals hebben inmiddels deze masteropleiding met succes voltooid.

Overzicht cursusaanbod 2018:

18-22 juni | Executive Summer Course in Corporate Communication 
De Executive Summer Course is een 5-daagse cursus die zich richt op de laatste trends, ontwikkelingen en inzichten in corporate communicatie evenals op de fundamentele concepten uit de wetenschap. Professoren uit binnen- en buitenland, aangevuld door gastsprekers uit het bedrijfsleven, zullen 5 essentiële thema’s behandelen door middel van uitdagende workshops, groepsopdrachten en informatieve colleges.

26-28 juni | Digital Communication 
De cursus Digital Communication, verzorgd door de wereldberoemde Amerikaanse professor Paul Argenti, focust zich op de impact die technologie heeft op corporate communicatie.
Leer hoe u uw interne en externe digitale communicatie kunt optimaliseren, en raak geïnspireerd door casestudies van succesvolle online initiatieven uit de praktijk.

25-27 september | Persuasive Communication
Overtuigende communicatie hangt niet alleen af van wat er wordt gecommuniceerd, maar ook hoe dit wordt gecommuniceerd. Maak kennis met bewezen overtuigingstechnieken, hoe en wanneer deze toe te passen, en leer van ervaren professionals. Tijdens workshops wordt u getraind in het toepassen van deze technieken, bijvoorbeeld voor woordvoering en online advertenties.

15-17 oktober | Corporate Branding
Corporate branding speelt een cruciale rol in het beïnvloeden van perceptie en gedrag van uw stakeholders. Deze cursus legt de nadruk op de onderliggende branding-theorie en effectieve branding-strategieën, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en succesvolle business-praktijken, en staat onder leiding van professor Oriol Iglesias, van ESADE Business School uit Barcelona.

13-15 november | Crisis Communication
Elke organisatie zal te maken krijgen met interne en externe crises. Hoe gaat u hiermee om, en hoe kunt u dit het best voorkomen? De cursus Crisis Communication dekt alle aspecten van crisiscommunicatie, en leert u specifieke tools om verantwoord te communiceren tijdens crises. 

11-13 december | Financial Markets & Communication
Een basiskennis van de interactie tussen organisaties en financiële markten is een succesfactor voor communicatieprofessionals. Deze cursus richt zich op het essentiële financiële jargon, ‘hot topics’ zoals belastingontduiking en corruptie, en de interactie tussen financiële informatie en corporate communicatie.

Er zijn geen deadlines om u in te schrijven, maar het aantal beschikbare plaatsen zijn wel beperkt. Neem gerust contact op met RSM’s Corporate Communication Centre voor vragen en/of meer informatie over de masteropleiding en de korte cursussen. We hopen u binnenkort bij RSM te verwelkomen.

Contactgegevens:
Corporate Communication Centre
Rotterdam School of Management, Erasmus University
Tel: +31 (0) 10 408 2851
E-mail: ccc@rsm.nl
www.rsm.nl/mcc

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Rosetta
Ik heb een tegoed gekregen tussen de heer Diego Zumerle, de voorwaarden zijn goed en de methode van terugbetaling. Het is echt serieus dat de rente 3% is. Als u ook een tegoed nodig hebt van 5000€ tot 200.000€ tot 1.000.000,00€, dan is hier zijn e-mailadres: diegozumerle71@gmail.com
Nummer Whatsapp: +33751477101
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.