Swingend terug naar kantoor met Team's Got Talent

Tijdens deze creatieve teambuilding dag maak je op artistieke wijze weer verbinding met je collega's.

Na een jaar thuiswerken in pyjama en vergaderen met beeldschermen, voelt werken op kantoor wat onwennig. Team's Got Talent is een artistieke teamspirit booster die je op creatieve manier weer in verbinding brengt met je collega's. In vier sessies ga je samen op avontuur langs theater, muziek en kunst. Je ontdekt nieuwe talenten en raakt op een originele manier (weer) met elkaar in gesprek.

Een artistiek dagprogramma in Nederlands of Engels

Team's Got Talent is een dagprogramma van 10:00 – 15:00 uur, inclusief een half uur pauze. De kosten zijn €150 per persoon ex btw en lunch, met een minimum van 10 deelnemers. Het kan op jullie locatie, of in Rotterdam plaatsvinden. Het programma wordt zowel Nederlands- als Engelstalig aangeboden. 

Alle trainers zijn communicatieprofessionals met een achtergrond in de kunst. Dit is dé perfecte match voor een uitdagend programma. En dit is wat je kunt verwachten:
 

Sessie 1: Team’s got spirit: energiek spel!

Trainer: Richard Roling
10:00 – 11:30 uur


Om je team weer te laten vlammen moet je eerst opladen. Maar hoe ga je om met een overdosis prikkels? Nu we weer alles mogen kan dat overweldigend zijn. Zoveel interactie en prikkels op de werkvloer zijn we niet meer gewend. Het is belangrijk om daar bewust van te zijn en elkaar te helpen afremmen. In een vlammende sessie verzamelen we alles dat ons overprikkelt en steken er (ook letterlijk) de fik in! Dat lucht op.

Verwacht een afwisselende mix van verbindende opdrachten en creatieve werkvormen met een vette knipoog. Een snelkookpan van improvisatietheater met reflectieve rustmomentjes.

Het resultaat:

 • even uit je denk-modus
 • 100% lachgarantie
 • uit de dagelijkse sleur: in het moment leren zijn
 • afreageren en relativeren
Team's got Spirit: een energiek spel met Richard Roling

Sessie 2: Team's get creative: bekijk elkaar met een frisse blik

Trainer: Lisa van Noorden
11:30 – 12:30 uur


Na een jaar thuiswerken ben je misschien een beetje out-of-touch geraakt met je collega’s. Zoomen is leuk, maar echte bonding gebeurt tussen het werk door. Spontane grapjes, bijkletsen in de pauze, vrijdagmiddagborrels. In deze sessie leer je op een leuke én creatieve manier je collega’s weer kennen door elkaars portret te tekenen met houtskool. De resultaten hang je natuurlijk op in de kantine.

Het resultaat:

 • collega’s bekijken elkaar met een frisse blik
 • je beleeft een moment van rust en concentratie
 • je verbetert ook nog eens je tekenvaardigheden

Sessie 3: Team’s got the groove: muzikaal verbinden

Trainer: Frank Paats
13:00 – 14:00 uur


In deze workshop vorm je, zonder muzikale ervaring, met je team een muziekgroep en werk je samen naar een eigen team-lied. Muziek maken is geweldig en is bovendien een prachtige metafoor voor de samenwerking binnen het team en jouw rol daarin. Je ervaart dat je elkaar nodig hebt om muziek en teksten te maken. Sterker nog: juist diversiteit in rollen en kwaliteiten maken het eindresultaat beter. Wij zorgen, samen met jullie, voor de muzikale begeleiding. Deze sessie staat bol van verrassende avonturen, plezier en entertainment.

Het resultaat:

 • je hebt straks je eigen team-lied
 • je leert elkaar op een verrassende, muzikale manier kennen
 • jullie maken iets unieks mee
 • de vertrouwensbasis wordt versterkt
 • je leert dat ieders talenten waardevol zijn

Sessie 4: Team’s got ambition: Zet een stip aan de horizon

Trainer: Theresa Hartgers
14:00 – 15:00 uur


Hoe zien jullie als team de toekomst op de werkplek? Is die thuis, op kantoor, of allebei? Dat visualiseer je samen in deze zakelijk tekenen workshop. Met markers en papier werken jullie samen aan een praatplaat. Jullie zetten letterlijk die stip op de horizon! Wij zorgen voor de materialen, jullie voor de creativiteit. 1 team, 1 tekening!

Het resultaat:

 • iets leren waar je nog lang plezier van hebt
 • op een creatieve manier jullie “common ground” hervinden
 • nieuwe inzichten verbeelden in een fris toekomstbeeld

Ontdek het talent van jouw team

Kan jouw team deze creative teambooster gebruiken? Bezoek de website van Versdenkers voor meer informatie of neem contact op via leren@versdenkers.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →