ADR Magazine wordt Mezza

Het zaterdagmagazine van AD en de regionale titels van DPG Media is vernieuwd.

Het zaterdag-magazine van AD en de regionale titels van DPG Media krijgt een nieuwe naam: Mezza. Het magazine ligt vanaf aanstaande zaterdag bij de abonnees op de deurmat ligt. Mezza vervangt het huidige magazine.   

Advertentie
advertisement

Het weekendmagazine is opgefrist, krijgt een nieuwe naam, een nieuwe columniste - Heleen van Royen - en nieuwe rubrieken, maar houdt ook een aantal vertrouwde rubrieken. Mezza-chef Sara van Gorp: 'Waarom de naam Mezza? Een magazine is een moment van pauze, een intermezzo. Het vernieuwde magazine is verfrist, maar tegelijkertijd vertrouwd. Dat is wat lezers ons lieten weten die we het proefnummer lieten zien. Tijdens het maken van het vernieuwde magazine hebben we meerdere keren aan lezers gevraagd naar hun mening. We vroegen wat lezers misten en wat ze wilden houden. En we vroegen wat ze van de nieuwe rubrieken vonden. Dat hebben we allemaal meegenomen bij het maken van de eerste Mezza.'

 

Mezza verschijnt wekelijks op zaterdag bij AD, de Stentor, Tubantia, de Gelderlander, PZC, Eindhovens Dagblad, BN deStem en Brabants Dagblad. 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie