Detroit Media komt met Search Kings

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met breidt Detroit Media haar dienstverlening en expertise uit, maar Search Kings opereert als zelfstandig bedrijf, gericht op alle marktsegmenten.

Met Search Kings, dat eind 2009 officieel haar deuren heeft geopend, breidt online mediabureau Detroit Media haar dienstverlening en expertise uit. Search Kings wil zich positioneren als een elite search bureau met de focus op 'kwaliteit, maatoplossingen en uitmuntende service'. Search Kings bedient inmiddels o.a. American Express, Meditel, Designlabels en de Kampeerwinkel. Het is wordt geleid door Max Rietbergen, die afkomstig is van iProspect/Checkit. Met de keuze om een apart bedrijf op te zetten met een eigen directie wil Detroit Media het belang onderstrepen van de search activiteiten. Detroit Media is aandeelhouder binnen Search Kings. Rietbergen heeft geconstateerd dat er behoefte in de markt is aan een bureau dat zijn beloftes nakomt.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie