Linda Franse (Fama Volat): 'Wij doen nauwelijks mee aan pitches'

De achtste aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Linda Franse bij Just Getting Started

Linda Franse is managing director van Fama Volat in Amsterdam en sinds kort Utrecht. In de podcast vertelt ze over de start van haar eerdere designbureau, waarna ze overtuigd was voor Fama Volat in Amsterdam aan de slag te gaan. Onlangs is een nieuwe vestiging van Fama Volat in Utrecht gelanceerd, waar Franse samen met Bas Corstjens aan het roer staat.

Fama Volat zit liever 'in het hart van organisaties' en doet daarom nauwelijks mee aan pitches, zegt Franse. Ook vertelt ze hoe het is om onderdeel te zijn van een grote bureaugroep.

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. 

Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: personeel, poen, pitches en proces. Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble) en Jasper Fraikin (FJ) te gast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie