Monica Geuze komt met printmagazine

De influencer lanceert het eenmalige tijdschrift in het kader van het nieuwe initiatief The Boxing Club.

Monica Geuze en The Boxing Club komen vandaag met een box met daarin een aantal van Monica's favoriete producten en haar eigen -eenmalige - printmagazine. The Boxing Club is een nieuw initiatief rondom de favoriete merken en producten in gelimiteerde oplage van populaire YouTubers, artiesten, sporters en personalities.

Geuze introduceert de box met cadeaus - de box kost 70 euro - omdat ze de afgelopen jaren veel goede reacties kreeg op de ‘unboxing video’s’ die ze deelde op haar kanalen. 'Dat gevoel wilde ik graag delen met anderen.'

Daarnaast wilde de influencer haar volgers via een eigen printmagazine een exclusief kijkje in haar leven geven. In het voorwoord van haar magazine geeft Geuze aan dat als ze voor een andere baan zou moeten kiezen dat dit 'voor 1000 procent een plek op de redactie van een magazine' zou zijn. In het magazine krijgen we een uitgebreide inkijk in het leven van de influencer. Verder zijn er reis- en modereportages en beauty-, culinaire en sportieve tips.


 

Advertentie
advertisement
Monica

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Jessica
Wat een teleurstellende box. Ik had meer beauty goodies verwacht. Echt heel zonde van mijn geld. Het is echt de 70 euro niet waard!!!!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie