Qmusic nieuwe radiopartner NOC*NSF

Rondom Olympische Spelen en sport in algemeen.

Shutterstock

Qmusic en NOC*NSF gaan een meerjarige intensieve samenwerking aan. De zender wordt officieel radiopartner van de sportorganisatie en doet tijdens de Olympische Spelen verslag van de sportprestaties van TeamNL. Ook omarmt de radiozender de sport in de brede zin. Qmusic neemt daarmee de rol over van Radio 538. 

Over een aantal weken zal Qmusic - als exclusief mediapartner- in verschillende shows uitgebreid verslag doen van de Olympische Spelen in Peking,. Daarnaast gaat de radiozender  door het jaar heen content maken met de sporters van TeamNL. Exacte plannen worden in een later stadium bekendgemaakt. 

Advertentie
advertisement

Moederbedrijf DPG Media is sinds 2018 partner van NOC*NSF met het AD als belangrijkste partner van de sport en TeamNL. Met het toevoegen van Qmusic als exclusief radiopartner intensiveert DPG deze samenwerking. Bij de verschillende titels verschijnen er videoreeksen, acties, interviews en podcasts.

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: 'Voor ons is Qmusic een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Zeker nu er geen Nederlandse fans bij de Winterspelen in Peking aanwezig mogen zijn.'

Robert Bernink, algemeen directeur Qmusic & directeur entertainment DPG Media: "Qmusic en NOC*NSF hebben als  gezamenlijk uitgangspunt om mensen te verbinden en te inspireren en dat gaan we de komende jaren doen, zowel bij de Olympische Spelen, als met sport in het algemeen."

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie