Retail Media is booming!

Luister nu de nieuwste ReGroup podcast en vind uit waarom!

Onder de titel ReGroup brengt GroupM dé mediapodcast van Nederland uit. Een podcast waar Rik toe Water & Maiko Valentijn maandelijks samenkomen om alle actuele ontwikkelingen binnen de media te bespreken. Met gasten uit het vakgebied en experts van GroupM gaan zij op zoek naar het antwoord op de vraag die hen dagelijks bezighoudt: 'how can we make advertising work better for people?'

Luister naar de nieuwste editie over de ongekende kracht van Retail Media! Samen met twee vooraanstaande experts, Pieter Olierook van Unilever en Folkert Langeveld van EssenceMediacom, leggen Rik en Maiko je haarfijn uitl waarom retail media momenteel booming business is!

Kun je geloven dat de mediabestedingen binnen het retailkanaal met een ongelofelijke 50% zijn gestegen? En het gaat hier niet alleen om wat extra schapruimte in je lokale supermarkt. Nee, retail media is zoveel meer! Het heeft een potentieel dat simpelweg niet te negeren valt.

Benieuwd waar dit medium zich momenteel bevindt en hoe ver deze opmars kan gaan? Wat moeten retailers doen om dit medium naar een volwassener niveau te tillen? Al deze vragen worden beantwoord in deze editie van de ReGroup Podcast.

En wist je dat uit straatinterviews bij Albert Heijn Wibautstraat is gebleken dat één geslacht wel heel gevoelig is voor supermarktreclame?

Deze ReGroup aflevering en alle eerdere afleveringen zijn te beluisteren via Spotify. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →