Sijthoff Media neemt opleidingsinstituut Alex van Groningen over

Door de overname bereikt Sijthoff Media nu ook de finance, HR, M&A en accountants communities in Nederland.

Sijthoff Media heeft opleidingsinstituut en uitgeverij Alex van Groningen overgenomen. Door de krachten te bundelen verstevigt Sijthoff Media zijn positie in het Nederlandse b-to-b-medialandschap. Dankzij de overname bereikt het bedrijf nu meer dan één miljoen eindbeslissers en professionals met opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

Alex van Groningen heeft onder andere de merken AIF, FM.nl, CFO Day, CHRO Day, M&A Awards, Finance.nl en Financehub.nl in portfolio.

Directeur Melle Eijckelhoff: 'De afgelopen 25 jaar hebben wij met onze partners meerdere vooraanstaande communities gebouwd waarin meer dan honderdduizend professionals samenkomen. Dit is een mooie kans om krachten te bundelen, kennis en expertise te delen en onze communities verder te laten groeien.'

Willem Sijthoff, ceo van Sijthoff Media: 'Deze maand bestaat Sijthoff Media precies tien jaar en deze overname is dan ook een zeer belangrijke milestone voor ons bedrijf. Met de titels Adformatie, AG Connect, Binnenlands Bestuur en iBestuur waren wij al marktleider binnen de clusters marketing, media, creatie & communicatie, IT en overheid en dankzij de titels van Alex van Groningen bereiken we nu ook de finance, HR, M&A en accountants communities in Nederland. Gezamenlijk hebben we nu een uniek bereik onder meer dan één miljoen eindbeslissers en professionals in Nederland, inclusief de gehele C-suite in het bedrijfsleven en alle bestuurders en topambtenaren in de overheid.'

Sijthoff Media komt door de overname op ruim 120 medewerkers. De activiteiten van Alex van Groningen worden doorgezet volgens plan. Eijckelhoff blijft verantwoordelijk als directeur bij Alex van Groningen.

Zie ook het interview met Sijthoff en Eijckelhoff: 
'We kunnen nu de hele boardroom bereiken'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie