Telegraaf TV voortaan te zien op Samsung TV Plus in Nederland

Telegraaf TV is te bekijken op kanaalnummer 4001.

Samsung TV Plus voegt per direct Telegraaf TV toe als eerste Nederlandse nieuwszender aan haar gratis streamingaanbod. Telegraaf TV is te bekijken op kanaalnummer 4001 op alle Samsung Smart tv’s van 2017 en nieuwer.

Samsung TV Plus telt meer dan 100 kanalen met internationale en nationale content rondom nieuws, entertainment, kids, documentaires, sport en muziek. 

Het nu toegevoegde kanaal Telegraaf TV vertoont de nieuwste video’s van de Telegraaf op het gebied van nieuws, sport, entertainment, financieel en meer. Ook zijn er interviews te zien, afgewisseld met opnames vanuit de Telegraaf studio’s en live verslaggeving onder andere rondom de verkiezingen.

Volgens Rien van Beemen, ceo bij Mediahuis Nederland, is de Telegraaf door de samenwerking ‘in staat om de voetafdruk van Telegraaf in Nederland verder te vergroten’. 

Andrea Schumacher, verantwoordelijk voor Samsung TV in de Benelux, zegt dat de streamingdienst ‘in de wolken’ is met lancering van de Nederlandse nieuwszender. ‘Het toevoegen van de zender aan het aanbod van Samsung TV Plus in Nederland zorgt ervoor dat we onze kijkers op de hoogte houden van het laatste nieuws in Nederland.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie