Brandkast! een podcast serie vol inspiratie

In Brandkast! de podcast gaan we op zoek naar juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling

Brandcast! aflevering 1 met Jochem Hes, eigenaar van NAÏF

Brandkast! Is een podcast waarin Grow experts Dominique Henskens en Roger Verdurmen op zoek gaan naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merk geheimen van alle gasten worden bewaard.

Dominique Henskens ‘Brandkast is een uitnodiging om een half uur tijd te nemen om je te laten verwonderen.’ Roger Verdurmen ‘We spreken elke maand met een merkenbouwer die ons persoonlijk nieuwsgierig heeft gemaakt.’

Jochem Hes, mede-oprichter van NAÏF

Te gast in deze eerste aflevering van Brandkast is Jochem Hes, mede-oprichter en eigenaar van personal care-merk NAÏF. Samen met zijn compagnon Sjoerd Trompetter probeert hij van personal care good care te maken. 

Jochem Hes begon zijn carrière bij Unilever als brand manager van Conimex. Na vijf jaar verruilde hij de ‘merkenuniversiteit’ voor Google. Een plek waar hij pas na een halfjaar begreep wat hij eigenlijk aan het doen was. Maar het was hip en nieuw, en dus een uitdaging. Toen zijn tweede kind geboren werd zegde hij zijn baan op en startte met zijn oude studiegenoot Sjoerd het merk NAÏF. Hij wilde weer wat in zijn handen hebben, niet alleen bezig zijn met powerpoints. 

Luister de eerste Brandkast! podcast op dpggrow.nl