De kunst van goede branding die blijft hangen

Tijdens deze clinic leer je kritischer kijken naar jouw brand en marketing messages, met als resultaat meer bereik & engagement.

Waarom krijgt het ene merk veel bereik en engagement met hun boodschap en een ander juist niet? Wat zorgt ervoor dat iets werkt? Oftwel: wat blijft plakken en waarom? Tijdens deze online clinic van Beeckestijn Business School leer je over sticky branding. Marieke Pijler deelt het geheim van marketing messages die raken, blijven plakken en verkopen. Na afloop van deze clinic ga je kritischer kijken naar jouw messages. Dit levert meer bereik, engagement en klanten die voor jouw merk en boodschap kiezen op.

Datum: 12 mei
Tijd: 14:00 - 15:30 uur 
Locatie: Live-stream 

Dit kun je verwachten

Deze clinic geeft je een helder beeld over een goede boodschap. Er wordt verteld hoe je door ruis breekt. En je leert hoe je een simpele, krachtige en effectieve boodschap maakt, zodat deze zijn doel raakt. Marieke inspireert je door voorbeelden en checkpoints te delen, zodat je zelf na deze clinic aan de slag kunt gaan met sticky branding.

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Deze clinic is waardevol voor iedere marketing en communicatie professional die treffende brand en marketing messages wil formuleren. Van een titel voor een campagne tot de headline van een ad. Het vinden van die ene, alleszeggende zin die blijft plakken. En bovenal: teksten die zorgen voor meer bereik, engagement en aanvragen van klanten. En dat in minder woorden.

Over de spreekster

Deze clinic word je aangeboden door Marieke Pijler, Merkstrateeg, Business Coach en eigenaar van Brand Density. Marieke helpt zelfstandig ondernemers en groeiende merken aan een sterke positionering op ieder front: van het claimen van een eigen hokje in de markt tot de boodschap waar klanten oren naar hebben. Met een achtergrond in de psychologie, merkstrategie en trackrecord als topverkoper helpt ze merken aan scherpte en een onweerstaanbaar aanbod in de drukke wereld van nu. 

Gratis aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

Plaats als eerste een reactie