Een droom die uitkomt: Matt Sleeps komt met beddenbioscoop

Matrassenmerk Matt Sleeps viert zijn vijfjarig bestaan met een wel heel bijzonder concept: de beddenbioscoop.

Liggend een film kijken op het grote doek? Die droom kan binnenkort werkelijkheid worden.

Matrassenmerk Matt Sleeps opent ter ere van het vijfjarige bestaan binnenkort een heuse beddenbioscoop in de Amsterdamse Houthavens, in Theater Amsterdam. 

Filmfans - of slaapkoppen - kunnen horizontaal naar het grote doek staren, terwijl er eten en drinken wordt geserveerd aan bed. Ieder bed staat staat op een verhoogd plateau, zodat bezoekers niets hoeven te missen van de film. Als ze niet al zijn weggedoezeld, natuurlijk.

Matt Sleeps wil met het openen van de bios ook de nieuwe boxspringcollectie onder de aandacht brengen. In de bioscoopzaal van 4200 vierkante meter komen dan ook vijftien van die nieuwe, tweepersoons Velvet-boxsprings te staan. 

'Tijd voor iets leuks'

Matt Sleeps-eigenaar Joep Verbunt vond het tijd voor iets leuks. 'Na maandenlang opgesloten te hebben gezeten met Netflix en Videoland, je alle Zoom-meetings op je slippers hebt uitgespeeld en de digitale borrels achter je laptop je neus uitkomen, is er dus nu Nederlands eerste Beddenbiscoop.'

Advertentie
advertisement

Van maandag 7 juni tot en met woensdag 23 juni opent de beddenbioscoop zijn de deuren. Een bed reserveer je vanaf 45 euro en de voorstellingen zijn over de hele dag verspreid. 'Dan kunnen jij en je bedpartner neerploffen en asociaal breeduit gaan liggen in een van de 15 bedden voor het grootste bioscoopscherm van Nederland.'

Plaats als eerste een reactie

Advertentie