New Kith kondigt rebranding aan en focus op data driven oplossingen

Na de vlucht van influencer marketing te hebben meegemaakt, is New Kith klaar voor de volgende stap in de wereld van new media.

Amsterdamse new media agency New Kith introduceert vandaag hun nieuwe huisstijl. Na 3,5 jaar de vlucht van influencer marketing te hebben meegemaakt, maken oprichters Danny Roumimper en Twan Elfers de volgende stap in de wereld van new media, inclusief volledig nieuwe huisstijl wat beter weergeeft wie ze zijn en wat ze doen.

New Kith in een nieuw jasje

Aandacht voor detail zit bij New Kith niet alleen in het uitwerken van influencer marketing strategieën, je ziet het ook terug in het design van de huisstijl. “We zijn bruggenbouwers die continue bezig zijn met het koppelen van influencers aan merken en dit zie je terug in ons nieuwe logo,” aldus Elfers. “We zijn een one-stop-shop met alle tools, services én talenten in huis om bedrijven te helpen groeien, en dit willen we duidelijk maken met onze nieuwe branding.

Investeren in groei

Maar er is meer. “Onze missie is om altijd vooruitstrevend te zijn en voorop te lopen in de markt. Niet alleen op het gebied van talenten en de content die ze maken, maar we zijn dagelijks bezig met het analyseren van het gedrag van de consument op sociale platformen,” geeft Elfers aan. Met dit als uitgangspunt, hebben de mannen eind vorig jaar de keuze gemaakt om meer te investeren in technologie en het bouwen van een eigen software om de markt te bedienen met alle mogelijke (van macro tot en met micro) influencer marketing strategieën. Dit hopen ze eindejaar te lanceren.

Door meer focus te leggen op en te investeren in data driven oplossingen, hebben ze de in-house expertise om te zorgen voor toegang tot de doelgroepen die moeilijker te bereiken zijn.

Bezoek onze nieuwe website

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →