Finco Fuel Group lanceert nieuwe identiteit

SuperRebel.com ontwikkelt brand story en nieuw logo Finco Fuel Group

SuperRebel.com x Finco Fuel Group
SuperRebel.com

Finco fuels your ambition

Finco heeft een opvallend nieuw logo gelanceerd. Deze verandering past bij de verdere groei van de organisatie met een intensieve focus op het aanbieden van schonere brandstoffen. FinCo is toegewijd een belangrijke rol te spelen in de verdere reductie van CO2 en wil in de transitie fase naar schonere brandstoffen een voorloper zijn. De nieuwe FinCo website zal gedurende het tweede kwartaal van 2019 worden gelanceerd.

SuperRebel.com heeft de brand story, het nieuwe logo, de nieuwe corporate identity en de website ontwikkeld en ontworpen. Het beeldmerk is een vogel die is opgebouwd uit een druppel en een nozzle. Het nieuwe beeldmerk staat voor de ambities van Finco Fuel Group. Het is fris en eigentijds. En vernieuwend voor de branche. De nieuwe pay-off is 'We fuel your ambition'. 

De FinCo Fuel Groep is actief in de downstream brandstoffen markt. Met kantoren in Nederland, Duitsland en Zwitserland biedt FinCo haar klanten een variatie van brandstoffen aan via groothandel, retail, bunkering als ook directe leveringen. Jan-Willem van der Velden en Peter Nohlmans zijn de oprichters en aandeelhouders van FinCo Fuel Group en vormen samen met Pieter Peeters en Hans Wouda de directie van de onderneming. FinCo Fuel Group heeft kantoren in Dordrecht, Hamburg en Zug. 

 

Wanna talk about identity?

Maak dan een afspraak met SuperRebel.com. T. 076-572888. E. lodewijk@superrebel.com

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →