Nieuw platform voor freelancers haalt kwart miljoen binnen

Eerste investeringsronde voor The Freelance Qommunity levert 14 procent meer dan doelbedrag op.

Oprichters Kim Trotz en Kiki Calis

De Nederlandse startup The Freelance Qommunity heeft de afgelopen maand meer dan 250.000 euro opgehaald om het platform verder te ontwikkelen.

Experience Investments droeg 165.000 euro bij. Daarnaast wist The Freelance Qommunity en met een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow 184 investeerders aan zich te binden, goed voor ruim 85.000 euro.

Advertentie
advertisement

Gelijkgestemden ontmoeten

The Freelance Qommunity is opgericht door copywriter Kim Trotz (29) en duurzaamheidsexpert Kiki Calis (29). Ze misten een plek voor gelijkgestemden om te sparren, samenwerken en borrelen.

Inmiddels biedt het platform onder meer toegang tot online events, co-workdagen, workshops, hulp bij juridisch advies, boekhouding en een sociaal vangnet bij ziekte, om het leven van de freelancer leuker, beter en makkelijker te maken. 

Met het opgehaalde geld gaat Qommunity het platform verder ontwikkelen en het team en de diensten uitbreiden in andere steden. Leden hebben een membership en krijgen daarmee toegang tot het netwerk, kennis van experts en co-work spaces. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie