Zeeland investeert in outdoor campagne

SuperRebel.com ontwikkelt nieuwe corporate campagne voor Invest in Zeeland

Invest in Zeeland
SuperRebel.com

Niet iedere ondernemer houdt van Zeeland. Mooi.

Zeeland heeft het meest uitdagende ondernemersklimaat van Nederland. Nergens anders vind je zoveel water, wind en ruimte. Zeeland is een land in zee. Als ondernemer speel je daarop in met een 'waterproof' businessplan. Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van Invest in Zeeland, gebaseerd op de campagne van Zeeland die SuperRebel.com eerder ontwikkelde voor de Provincie Zeeland en VVV Zeeland.

Invest in Zeeland helpt ondernemers om zich te vestigen in Zeeland. Ze staan bedrijven bij met advies en ondersteuning. In de campagne komen pioniers aan bod, die het uitdagende ondernemersklimaat voor zich laten werken en perfect inspelen op de soms weerbarstige Zeeuwse omstandigheden. Zoals Steven Engels, de CEO van het Noorse Ørsted, die tegenwind omzet in positieve energie en bouwt aan het grootste windpark op zee. Met behulp van Invest in Zeeland krijgen dit soort ondernemers alle ruimte in Zeeland. 

De uiting met Ørsted is de eerste in een reeks met bekende Zeeuwse ondernemers. Naast de outdoor campagne voor Invest in Zeeland ontwikkelt SuperRebel content voor social media, de website en voor een activatie die ondernemers op scherp zet richting het netwerkevent Contacta in het najaar.

SuperRebel® ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. We zoeken graag de grens op. Creativiteit gebruiken we om effectiviteit te stimuleren. We maken graag spraakmakend werk. Want als je niet spraakmakend bent, dan wordt er ook niet over je gesproken. Durf jij te kiezen voor een bureau met lef? Maak dan een afspraak met Renate Ekelhoff of Lodewijk Varossieau. Wij dagen je graag uit. T. 076-5728888.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.