Podcast: Versdenkers op de Vloer

Hoe werkt creativiteit en hoe stimuleer je creatief talent in je organisatie? In gesprek met vooruitstrevende creatieve managers.

In deze eerste VODV is te gast: Quinten Reehuis. Creative business strateeg en business activist. Quinten is eigenaar van Curiosity Amsterdam en werkt voor gerenommeerde internationale merken.

LUISTER NAAR VERSDENKERS OP DE VLOER #1 OP SPOTIFY

Versdenker founder Lisa van Noorden praat met Quinten over hoe creativiteit in organisaties steeds belangrijker wordt. Welke skills worden daarmee onmisbaar in het bedienen van de markt? En creatief positioneren en communiceren vraagt veel lef en doorzettingsvermogen.. hoe verleid je je klant om daarin mee te gaan?

Daarnaast aandacht voor Sisters in Songwriting die recent hun eerste all female produced album uitbrachten. En voor dialektiek; een redeneervorm die door middel van tegenstellingen naar het wezen van de waarheid probeert te zoeken.

Waarover gaat Versdenkers op de vloer?

Versdenkers ontwikkelt creativiteit in organisaties en is geworteld in de kunsten. Maar hoe werkt creativiteit en hoe stimuleer je creatief talent in je organisatie? In Versdenkers op de vloer praat founder Lisa van Noorden met creative managers van grote en kleine organisaties.

Creativiteit ontwikkelen in je eigen organisatie? Dan is onze Leading Creatives opleiding iets voor jou.

Met Leading Creatives ontwikkelen medior en senior creatives zich tot leidinggevend creatief. De opleiding beslaat drie modules: persoonlijk leiderschap, leiderschap binnen de organisatie (team management, ontwikkeling, strategie) en leiderschap naar buiten (merkontwikkeling, klanten en projecten). Het is een 15 daagse opleiding verspreid over zes maanden. De opleiding start op 24 mei 2021.

Bekijk het volledige Leading Creatives programma.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →