Gratis clinic & boekpresentatie: Succesvol je marketingplan en -strategie ontwikkelen

Beeckestijn organiseert deze gratis clinic & boekpresentatie op woensdag 13 februari 2019 van 16:00 tot 19:00 uur.

Op 13 feburari 2019 organiseert Beeckestijn Business School de gratis clinic 'Succesvol je marketingplan en -strategie ontwikkelen' met Ment Kuiper in Leusden.

Clinic & boekpresentatie Ment Kuiper: Marketingplan op 1 A4

Elk jaar weer zijn marketeers veel tijd kwijt aan het schrijven van marketingplannen. Of het nu gaat om een klassiek marketingplan, marketing-communicatieplan,  social media plan, of een digital marketingplan. Veel komen niet tot uitvoering, omdat ze niet op de kern in gaan en te omvangrijk zijn.

Jouw marketingplan op 1 A4

Tijdens deze clinic vertelt Ment Kuiper je hoe je met succes jouw plan schrijft en ook daadwerkelijk met goed resultaat je plan operationaliseert. Dat doet Ment vanuit een bevlogen en inspirerende wijze.

Programma

15:30 uur      Inloop - Onder het genot van een kop koffie en een kleine versnapering heten we je van harte welkom bij deze clinic.

16:00 uur      Verleden, heden en toekomst van marketingplannen. Egbert Jan van Bel, zelf een ervaren kerndocent van Beeckestijn Business School, geeft aan wat zijn visie is op de ontwikkeling van marketingplannen.

16:15 uur      Het ontwikkelen van een marketing- en communicatiestrategie. Door de tijd heen zijn er enerzijds veel veranderingen zoals de ontwikkeling van agile marketing, growth hacking en contentmarketing em anderzijds is marketing en communicatie nog steeds gelijk gebleven. Ment geeft aan waar de veranderingen het meest zichtbaar zijn en hoe je daar als professional mee omgaat. Je krijgt door dit deel van de clinic meer zicht op de mogelijkheden die er zijn.

16:55 uur      De noodzaak voor duidelijkheid. Elke Vergoossen, uitgever bij Boom Uitgevers Amsterdam, geeft aan wat het belang is van een boek Marketingplan op 1 A4 en wat de redenen zijn voor de samenwerking.

Vervolgens zal het eerste exemplaar uitgereikt worden aan Arko van Brakel, ondernemer, entrepreneur en digitaal marketeer.

17:10 uur      Break - Even bijkomen van het eerste deel van deze clinic met een drankje en een hapje.

17:25 uur      Het marketingplan op 1 A4. De essentie om je marketingplan op 1 A4 te krijgen is inmiddels na het eerste deel wel duidelijk. Maar hoe doe je dat dan? Ment neemt je mee in de vijf uitgangspunten voor een succesvol marketingplan. Daarna krijg je de handvatten om zelf je eigen marketingplan in te vullen met het marketingcanvas.

Inzichten, inspiratie en inhoud vormen gezamenlijk de inhoud van dit deel.

18:30 uur      One for the road - Er staat een drankje en een kleine versnapering klaar, je kunt dan nog napraten met Ment of netwerken met andere aanwezigen.

Over Ment Kuiper

Ment is bedrijfskundige, marketeer. en kerndocent bij de opleiding Digital & Online Marketing bij Beeckestijn. Door de jaren heen heeft Ment meer dan 1200 mensen begeleid bij het schijven van plannen bij de NextAcademy en Beeckestijn Business School. Daarnaast werkt Ment voor meerdere opdrachtgevers waarbij hij marketing- en communicatieprofessionals coacht bij het schrijven van plannen en ontwikkelen van een strategie. Ment heeft zijn ervaringen samengevat in zijn boek 'Marketingplan op 1 A4'.

Meld je gratis aan!

Kom op woensdag 13 februari 2019 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 16:00 uur tot 19:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 15:40 uur. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie