Waarom Dubbelsteyn | De Fonkert BMW & MINI de ideale autosponsor is voor Excelsior

Hoe Dubbelsteyn | De Fonkert BMW & MINI en Excelsior elkaar versterken in het familiegevoel

Daan Bovenberg, commercieel directeur van Excelsior. (Foto: Jesper Langbroek)

Een samenwerking tussen een autosponsor en een voetbalclub is een mooie kans voor beiden, maar hoe vind je een autobedrijf dat past bij de club? Excelsior en Dubbelsteyn | De Fonkert BMW & MINI vonden elkaar in het familiegevoel, de kracht van beide organisaties.

Voor Excelsior draagt de autosponsor bij aan de service richting werknemers en de uniformiteit op de club. De hele selectie staat met dezelfde BMW of MINI op het wagenpark, allemaal onderdeel van één club. Voor Dubbelsteyn | De Fonkert  levert de samenwerking exposure op én toegang tot het netwerk van Excelsior via de business club. Voordelen voor beiden, maar de samenwerking staat vooral als een huis omdat de kernwaarden van Dubbelsteyn | De Fonkert  en Excelsior perfect bij elkaar passen.

De slogan #jointhefamily van Dubbelsteyn | De Fonkert sluit naadloos aan bij #samensterk van Excelsior. Daan Bovenberg, commercieel directeur van Excelsior, verklaart de match: “We kijken naar het merk, maar ook naar de mensen daarachter. BMW en MINI maken fantastische auto’s en de mensen van Dubbelsteyn | De Fonkert zijn vriendelijke, toegankelijke ondernemers. Ze staan voor persoonlijk contact en optimale service. Zo zitten wij ook in de wedstrijd.”

Daan Bovenberg met een BMW voor het stadion van Excelsior
Daan Bovenberg: "BMW en MINI maken fantastische auto’s."

#Jointhefamily van BMW Dubbelsteyn | De Fonkert

Bij Dubbelsteyn | De Fonkert in Dordrecht en Numansdorp eindigt het warme welkom niet als de handtekening van de klant op papier staat. Dan begint de relatie pas. “Wij onderscheiden ons in de persoonlijke benadering. Bij ons gaat het niet alleen om het product, maar ook om de mens. Dat is al meer dan vijftig jaar de inborst van ons bedrijf”, zegt Maurice Hazelebach van BMW Dubbelsteyn.

“Het gevoel van een bedrijf valt of staat met de mensen die er werken”, vult Bovenberg aan. “Dubbelsteyn | De Fonkert kent hetzelfde familiaire gevoel als Excelsior. Oprecht, laagdrempelig en benaderbaar: daarin schuilt onze kracht.”

Maurice Hazelebach van BMW Dubbelsteyn.
Maurice Hazelebach van BMW Dubbelsteyn: "Wij onderscheiden ons in de persoonlijke benadering."

Excelsior is #samensterk

Excelsior heeft laten zien dat je met weinig mensen grote prestaties neer kan zetten. De club uit Rotterdam-Kralingen speelde jarenlang op het hoogste niveau met het kleinste stadion van de Eredivisie. Buiten de spelers en staf werken er momenteel vijftien mensen fulltime op kantoor.

Juist in die kleinschaligheid en korte lijntjes schuilt veel kracht, stelt Bovenberg, die als voetballer opgroeide bij Excelsior. “Er is aandacht voor ieder individueel persoon. Niemand is een nummertje en iedereen kent elkaar. Mensen voelen zich onderdeel van de Excelsior-familie.”

Dubbelsteyn | De Fonkert is blij om ook bij die familie te horen. “Het maakt mij trots dat de spelers van Excelsior in onze BMW’s en MINI’s rijden. Wij leveren voor hen dezelfde kwaliteit en ervaring als voor al onze klanten”, zegt Hazelebach. “Onze samenwerking met Excelsior gaat over voetbal en auto’s, maar nog meer over mensen blij maken en bij elkaar brengen. Dat is de verbindende factor.”

Meer weten over de familie van Dubbelsteyn | De Fonkert? Bezoek de website.

Plaats als eerste een reactie