Creatie & Campagnes

KLM presenteert kersttrui met een aanstekelijke remix van 'mind your step'

Claartje Vogel, redactie | 29 november 2017, 8:55

De luchtvaartmaatschappij heeft nu al een online hit met de limited edition kersttrui

Luchtvaartmaatschappij KLM presenteert een exclusieve blauwe kersttrui met een vrolijke video. Op sociale media is de modeshow van KLM-medewerkers nu al een hit: binnen een dag werd de video alleen al op Facebook meer dan 758 duizend keer bekeken. De limited edition trui was binnen drie uur wereldwijd uitverkocht.

In het filmpje zie je piloten, stewards en ander KLM-personeel met de blauwe kersttruien. Zij geven een modeshow op de loopband op Schiphol. Het bekende 'mind your step' is geremixt tot een aanstekelijk deuntje.

De trui is voor mannen en vrouwen en hij is in beperkte oplage verkrijgbaar via de webshop.

Binnenkort meer kerst met KLM
Deze campagne is de een samenwerking van KLM Social Media Team, KLM Inflight Services en bureau Videonieuwsbericht.nl. Rond kerst komen KLM en bureau DDB & Tribal met een kerstcampagne 'zoals Bonding Buffet'.

Over de auteur

Claartje Vogel
Journalist en redacteur voor Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Tijdschrift voor Communicatie (Adfogroep). Lees meer over Claartje Vogel

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Robert J. Engel

(30 november 2017, 14:37)
Leuk gedaan! Wat ik opvallend en leuk vind aan dit filmpje is dat het heel herkenbaar is en écht. Met échte mensen van KLM (ja die bewegen misschien iets houteriger als modellen, maar dat is ook wel eens verfrissend), die met een beetje zelfspot op de catwalk lopen. Met 'mind your step' als herkenbaar zinnetje wat je ook daadwerkelijk door je hoofd dreunt als je daar rondloopt. Zou dat het échte element ervan (en daarmee ook het kneuterige) de reden kunnen zijn dat het viral is gegaan? Graag meer van dit soort initiatieven KLM!
Avatar

paul

(8 januari 2018, 22:44)
All the players of scrabble must follow the given link https://scrabblewordfinder.me to form words from random letters as they will easily complete the whole level of this game.

Gerelateerde items Klm kersttrui Actie

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs