Mark Rutte opent TQ technologiehub in Amsterdam

The Next Web en Google trappen af met honderd startups.

TQ is een initiatief van The Next Web en staat onder leiding van Robert Gaal, die eerder dit jaar overkwam van Google Amerika. Op de zesduizend vierkante meter in het oude bankgebouw zullen tientallen start-ups hun technische dromen verwezenlijken. 

TQ is door samenwerking met partner Google, het Nederlandse zusje van het Google for Entrepreneurs Network. Naast Google heeft TQ ook andere grotere bedrijven aan het concept weten te verbinden. Booking.com is ‘global partner’, ABN AMRO heeft het project omarmd als &;founding partner&; en KPMG opent een innovatielab in het gebouw.

Het gebouw is te vinden in het centrum van Amsterdam en is ruim 6.000 vierkante meter groot. Het oppervlak is verdeeld in ruimtes waar samengewerkt kan worden, besloten kantoren, innovatie labs, horeca ruimtes en een events space van meer dan 1.000 vierkante meter. De bovenste verdieping is open voor publiek dat hier een spectaculair uitzicht heeft op de stad.

Deze week lanceert TQ een nieuwe website met het korte webadres . Deze wordt gebouwd door Digital Natives, dat als technlogoy partner tevens zorgdraagt voor de ontwikkeling van een intern TQ-platform dat inwoners van TQ en de internationale Google for Entrepreneurs community moet samenbrengen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie