Nieuwe prijs: de Beste Social Media Awards

De Beste Social Media Awards worden uitgereikt aan Nederlandse merken die het afgelopen jaar de beste en meest creatieve redactie voerden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De prijzen zijn een initiatief van Platform De Beste Social Media. Vanaf vandaag kan iedereen via  updates of reacties insturen. De berichten moeten het afgelopen jaar geplaatst zijn. De Beste Social Media is vooral op zoek naar prachtige visuele posts, hilarische grappen of zeer gevatte inhakers. Op 21 mei worden de nominaties bekendgemaakt en kan iedereen stemmen. Op donderdag 12 juni worden de winnaars onthuld.

Diederik Broekhuizen richtte een jaar geleden het Platform De Beste Social Media op. Hij pleit voor meer erkenning en een betere kwaliteit van redactie van merken en bedrijven op social media. &;Social media is volwassen geworden en verdient in Nederland zijn eigen creatieve prijzen. Weg met alle vermoeiende en makkelijke "like, share en win"-acties. Er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven die hun socialmediapagina’s op een fantastische manier gebruiken om hun publiek te bereiken. Deze bedrijven moeten beloond worden.&;

Categorieën De Beste Social Media Awards 2014
Beste INHAKER, Beste HUMOR, Beste VISUEEL, Beste CREATIEF, Beste TEKST, Beste INTERACTIEF, Beste REACTIE van een bedrijf, Beste MERK, Beste BUITENLAND en SLECHTSTE bericht.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie