Sanne Groot Koerkamp van Glamour naar Linda.

Ze wordt adjunct-hoofdredacteur Linda. & hoofdredacteur Linda.meiden

Groot Koerkamp (34) is op dit moment nog hoofdredacteur van magazine Glamour. Vorig jaar werd ze bij de Mercurs hoofdredacteur van het jaar. 

Vanaf 1 maart 2017 komt ze het LINDA. team ondersteunen.   vervult Phaedra Werkhoven tijdelijk de functie van adjunct-hoofdredacteur.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur Linda. en creatief directeur Mood for Magazines: &;Linda. is inmiddels meer dan alleen een magazine met de bijbehorende specials, maar ook een nieuwssite, een online videokanaal, foundation, festival en een creatief bureau. Dat vraagt om uitbreiding van onze professionals. Ik ben enorm blij dat Sanne de overstap naar ons maakt. Zij heeft ontzettend veel ervaring en bovendien de afgelopen jaren Glamour weer helemaal op de kaart gezet.&;

Voor Sanne Groot Koerkamp voelt het als &;een ongelooflijke eer&;. &;Linda. is in mijn ogen het grootste mediamerk van dit moment. Het weet digital, print, mobile, televisie en fysieke events op een ongeëvenaarde manier met elkaar te verbinden. I

Groot Koerkamp begon haar carrière als onderzoeksjournalist bij Nieuwe Revu. Daarna had ze hoofdredacteurfuncties bij onder andere Spunk, Green 2.0 en de modevakbladen Textilia, Schoenvisie en Bengels. Per september 2014 leidt ze Glamour.

Anke de Jong
Bij Glamour (G+J Media) neemt Anke de Jong (29) het hoofdredacteurschap over. Zij was voorheen brand manager voor de titel. ‘Het is een droom die uitkomt om samen met het team van Glamour het merk nog verder uit te bouwen op alle mogelijke platformen, zowel in print als digitaal, met video, events en nog veel meer’, zegt De Jong.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie